Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem ADD'den Atatürk'e çirkin saldırıya suç duyurusu

ADD'den Atatürk'e çirkin saldırıya suç duyurusu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), sosyal medya üzerinden Atatürk’e hakaret eden bir kullanıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ADD'den Atatürk'e çirkin saldırıya suç duyurusu
KAYNAK: Haber Merkezi

Hüsnü Bozkurt'un Genel Başkanlığı'ndaki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), sosyal medya platformlarında laik, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden kullanıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Dernek, bu çirkin saldırıya karşı tepkisini dile getirerek, olayın basın ve kamuoyuna duyurulduğunu açıkladı.

Hakaret İçeren Sosyal Medya Paylaşımı Sosyal medyada 'Yavuz43Kaan' adlı kullanıcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı açıkça hakaret içeren bir paylaşım yaptı.

Kullanıcı, 'Atatürk denen p*ç ve onu sevenler ne Türk ne de Müslümandır' şeklinde bir ifade kullanarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı.

ADD'den Suç Duyurusu ADD, suç duyurusu belgelerini sosyal medyada paylaşarak, 'Kurtarıcımız, kurucumuz ve değişmez önderimiz Büyük Atatürk’e hakaret eden Yavuz Kaan adlı şahıs hakkında suç duyurumuzu basınımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız' ifadekerini kullandı.

Dernek, Atatürk’e yönelik yapılan bu hakaretlerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

ADD, hakaret içerikli paylaşımlara karşı gerekli yasal süreçlerin başlatılacağını belirtti.

Dernek, Atatürk’e yapılan saldırılara karşı toplumun her kesiminden destek beklediklerini ve bu tür eylemlerin cezasız kalmayacağını ifade etti. Av. Dorukan Davutoğlu aracılığıyla Ankara Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan suç duyurusunda 2 sayfa dilekçe X hesabından paylaşıldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk- İş: 'Bedelini biz ödemeyeceğiz'

Türk- İş: 'Bedelini biz ödemeyeceğiz'