Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem 84 TL'lik baklava için uzun kuyruk oluştu! Bu kuyruğun ucu bucağı yok

84 TL'lik baklava için uzun kuyruk oluştu! Bu kuyruğun ucu bucağı yok

İstanbul'un Şirinevler semtinde Ramazan Bayramı yaklaşırken, vatandaşlar uygun fiyatlı baklava almak için uzun kuyruklar oluşturuyorlar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul'da Ramazan Bayramı yaklaşırken, tatlı ve şeker alışverişi yapan vatandaşlar arasında, özellikle Şirinevler'de ucuz baklava heyecanı göze çarpıyor. Baklava almak isteyen vatandaşlar, uygun fiyatlar nedeniyle uzun kuyruklar oluşturuyorlar. Cevizli baklavanın kilosu 84 TL, fıstıklı baklavanın kilosu ise 155 TL olarak satışa sunuluyor. Bu fiyatlar, vatandaşları 1 saat gibi uzun süreler kuyrukta beklemeye sevk ediyor.

"Burada Beklemeye Değer"

Ucuz baklava almak için Şirinevler'deki dükkanların önünde saatlerce bekleyen vatandaşlar, fiyatların dışarıya göre oldukça uygun olduğunu belirtiyorlar. Bekleme sürelerinin karşılığında aldıkları baklavanın kalitesinden ve fiyat avantajından memnun kaldıklarını dile getiriyorlar. Bekleme süresinin ve çabalarının karşılığında ucuz baklavaya ulaşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, bu durumun değerli olduğunu vurguluyorlar.

Baklava Tutkunları Memnun

Şirinevler'deki baklava kuyruğunda bekleyen vatandaşlardan Mehmet Aslantaş, "Burada 1 saattir sırada bekliyorum. Fiyatlar dışarıya göre gerçekten çok uygun. Dışarıda satılan baklavanın 3’te biri fiyatına burada baklava satılıyor. Cevizli baklavanın kilosu piyasada 300 TL'den aşağı yok. Burada kilosu 84 TL, burada beklemeye değiyor" şeklinde konuştu.

Yoğunluk Havadan Görüntülendi

Şirinevler'deki baklava dükkanlarının önünde oluşan uzun kuyruklar ve vatandaşların bekleyişi, havadan çekilen görüntülerle de kaydedildi. Yaklaşık 1 saat boyunca bekleyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk, havadan çekilen görüntülere yansıdı. Bu görüntüler, ucuz baklava heyecanının ne denli büyük olduğunu gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şişli Belediye Meclisi'nden Atılım: 147 Projeyi Hayata Geçirmek İçin Kararlı Adımlar

Şişli Belediye Meclisi'nden Atılım: 147 Projeyi Hayata Geçirmek İçin Kararlı Adımlar