Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem 7.5 SAAT YÜZEREK HAYATTA KALDI

7.5 SAAT YÜZEREK HAYATTA KALDI

Giresun'da akıntıya kapılarak kaybolan kadın, dubalara tutunamayınca 7.5 saat yüzerek hayata tutunmaya çalıştı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
7.5 SAAT YÜZEREK HAYATTA KALDI

Giresun'un Espiye ilçesinde denize girdikten sonra akıntıya kapılan ve haber alınmayan Feyza Alya Turan'dan mucize haber geldi. Akıntı sırasında 3 kilometre açığa sürüklenen Feyza Alya Turan, 7.5 saat boyunca yüzerek hayatta kaldı. Turan "Kesinlikle panik yapmadım sadece sahile ulaşmak için yüzmeye çalıştım. O anlarda ne yorgunluk ne susuzluk ne de açlık hissettim. Sadece kendimi sahile yüzmeye odakladım" dedi.

DUBALARA TUTUNAMAYINCA YÜZDÜ

Akıntıdan kurtulmak için sahilden yaklaşık 3 kilometre açıkta bulunan dubalara tutunamayınca akıntıya karşı mücadele ederek denize girdiği sahile kadar yüzmeye çalıştı. Turan, yaklaşık 7.5 saatin sonunda sahile çıkmayı başardı. Yaşadığı olayı anlatan Turan "İlçenin Sakarya köyü Batakçay denilen sahilinde dün saat 14.00 gibi denize girdim. Bir sürüre sonra akıntıya kapılarak açığa sürüklendim. Sahilden kaç kilometre mesafede olduğunu tam olarak bilmediğim OPET gemilerinin boşaltım yaptığı yerde bulunan dubalara kadar gittim. Ancak dubalara tutunamadım. Daha sonra denize girdiğim sahile geri yüzmeye çalıştım fakat akıntı nedeniyle başaramadım. Saatlerce yüzdüm mücadele ettim. Sahili görüyordum ama bir türlü ulaşamıyordum. Bir ara artık sahile ulaşamayacağımı düşündümse de yine de mücadeleyi bırakmadım" diyerek yaşama tutunma çabasını anlattı.

SAKİNLİĞİ HAYATA BAĞLADI

Sakinliğini koruduğunu söyleyen Turan, "Kesinlikle panik yapmadım sadece sahile ulaşmak için yüzmeye çalıştım. O anlarda ne yorgunluk ne susuzluk ne de açlık hissettim. Sadece kendimi sahile yüzmeye odakladım. Aradan kaç saat geçti bilmiyorum ama sahile çıktığımda saat 21.30 civarıydı. Yaklaşık 7.5 saat denizde kalmışım. Sahile çıktığımda beni bekleyen sağlık görevlileri vardı. İlk muayeneden sonra kontrol amacıyla hastaneye kaldırdılar. Çünkü o kadar saatten sonra bitkin düşmüştüm. Benim tavsiyen kesinlikle böyle bir durumda panik yapılmamasıdır” dedi.

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MUHAFAZAKAR GELİNDEN BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ

MUHAFAZAKAR GELİNDEN BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ