Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem 2023 MasterChef birincisi kim oldu? MasterChef Kim Kazandı? Şampiyon Kim?

2023 MasterChef birincisi kim oldu? MasterChef Kim Kazandı? Şampiyon Kim?

MasterChef Türkiye 2023 şampiyonu, büyük finalin ardından canlı yayında açıklanacak. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük, MasterChef birincisi olmak için kıyasıya bir mücadele veriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2023 MasterChef birincisi kim oldu? MasterChef Kim Kazandı? Şampiyon Kim?

MasterChef Türkiye 2023 şampiyonu, büyük finalin ardından canlı yayında açıklanacak. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük, MasterChef birincisi olmak için kıyasıya bir mücadele veriyor.

2023 Masterchef Birincisi Kim Oldu Masterchef Kim Kazandı Şampiyon Kim (2)

Finalistlerin Mücadelesi

MasterChef All Star yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Esra ve Tahsin, finale adını yazdırmayı başardı. Jüri üyeleri Danilo, Somer ve Mehmet Şef, tadım yaptıktan sonra yarışmacılara puan verecek ve büyük finalde bir isim diğerinden daha fazla puan toplayarak 2023 MasterChef birincisi olacak.

2023 Masterchef Birincisi Kim Oldu Masterchef Kim Kazandı Şampiyon Kim (3)

Puan Durumu

Esra, iki oyun sonunda 44,5 puana ulaştı. Tahsin ise iki oyun sonunda 42,5 puana ulaştı. Şampiyonun kim olacağı merakla beklenmekte.

MasterChef şampiyonu Kim Olacak?

Şampiyonun kim olduğu, canlı yayında açıklandı. İzleyiciler, “MasterChef Tahsin mi, Esra mı ödülü aldı?” sorusunun yanıtını merakla beklenmekte. MasterChef All Star şampiyonu Esra Tokelli oldu.

Masterchef All Star Finalinde Tahsin’in Bayıldı Mı

MasterChef All Star Finalinde Tahsin’in Bayıldı Mı?

MasterChef All Star’ın büyük finali, 6 ay süren çekişmeli bir mücadele sonrasında Tahsin ve Esra’nın karşı karşıya gelmesiyle son buldu. Esra’nın zafer kazandığı gecede, özellikle şampiyonun açıklanmasına saniyeler kala Tahsin’in bayılması büyük bir olay yarattı.

Canlı Yayında Tahsin’in Bayılması

Canlı yayında meydana gelen Tahsin’in bayılma anları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kişi, bu durumu bir tür ‘karma’ olarak yorumlayarak tartışmalara neden oldu.

“Her Elenen Hasta” Yorumu ve Karma

Daha önce yarışmadan elenen Alican ve Cemre’nin hasta olmaları olayının ardından “Her elenen hasta” yazmasıyla bilinen Tahsin’in dün geceki bayılması, izleyiciler arasında “karma unutmaz” yorumlarına sebep oldu. Bu durum, Tahsin’in daha önceki yorumlarının ironik bir şekilde geri dönüşü olarak görüldü.

MASTERCHEF ESRA Tokelli KİMDİR?

Daha önce MasterChef 2020 sezonunda yarışan Esra Tokelli ev hanımı. Tokelli geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlıyor. 44 yaşında olan yarışmacının 26 yaşında bir oğlu bulunuyor.

MASTERCHEF TAHSİN Küçük KİMDİR?

Tahsin Küçük, 26 yaşında ve aslen Trabzonludur. Doğma büyüme Kocaelili olduğunu ifade eden Tahsin Küçük, yedi yıldır İstanbul'da yaşıyor. Yemek yapmanın yanı sıra birçok dans çeşidine ilgi duyan Tahsin Küçük, 2019'da Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuştur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kömür Treni Raydan Çıktı!

Kömür Treni Raydan Çıktı!