Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Güncel Orkide Yağ İsrail Malı Mı? Türkiye’nin Önde Gelen Yağ Üreticisinden Detaylar

Orkide Yağ İsrail Malı Mı? Türkiye’nin Önde Gelen Yağ Üreticisinden Detaylar

Orkide Yağ, 1979 yılında Küçükbay Yağ ve Deterjan San. A.Ş. tarafından kurulmuş bir Türk markasıdır. Marka, ayçiçek yağı, zeytinyağı, mısır yağı, bitkisel margarin, kanola yağı, endüstriyel margarin ve omega 3 yağı gibi çeşitli ürünlerle gıda sektöründe önemli bir yere sahiptir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Orkide Yağ İsrail Malı Mı? Türkiye’nin Önde Gelen Yağ Üreticisinden Detaylar

Orkide Yağ Hangi Ülkenin Markasıdır?

Orkide Yağ, tamamen Türk malıdır ve Türkiye'nin İzmir ilinde kurulmuştur. İzmir merkezli bu firma, ürünlerini 100’ü aşkın ülkeye ihraç etmektedir. Ürün kalitesini garanti altına almak için firma, ISO 9001, ISO 22000 ve Helal belgeleriyle sertifikalandırılmıştır. Bu belgeler, Orkide Yağ'ın uluslararası kalite ve gıda güvenliği standartlarına uygun üretim yaptığını göstermektedir.

ORKİDE YAĞ Boykot mu?

Orkide Yağ, tamamen yerli üretim yapan Türk bir markadır ve bu nedenle boykot edilmesi gereken bir ürün değildir. Bu marka, Türkiye'de un sektöründe kalitesiyle bilinen güvenilir bir markadır.

Kalite Belgeleri ve Güvenilirlik

Küçükbay Yağ ve Deterjan San. A.Ş., Orkide markasıyla ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi gibi önemli belgeler almıştır. Ayrıca Helal sertifikası da bulunmakta olup, bu durum markanın helal üretim standartlarına uygun şekilde faaliyet gösterdiğini ifade etmektedir.

Orkide Yağ %100 Türk Markasıdır

Orkide Yağ hakkında herhangi bir yanlış bilgiye mahal vermemek adına, bu markanın %100 Türk menşeli olduğunu belirtmek önemlidir. İzmir merkezli Küçükbay Yağ ve Deterjan San. A.Ş. tarafından üretilen Orkide Yağ, yerli bir üretici olarak hem iç pazarda hem de dünya genelinde tüketicilere kaliteli ürünler sunmaya devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lezzo İsrail Malı Mı? Lezzo'nun Kökeni ve Üretim Detayları

Lezzo İsrail Malı Mı? Lezzo'nun Kökeni ve Üretim Detayları