Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Güncel Adıyaman'da engellilere sevindiren destek

Adıyaman'da engellilere sevindiren destek

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde gurbetçiler, 6 Şubat depreminde engelli kalan vatandaşa akülü araç dağıtımı yaptı. Yapılan destek için ilçede program düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adıyaman'da engellilere sevindiren destek

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde engelli vatandaşlara Hollanda'da yaşayan gurbetçiler tarafından destek sağlandı. İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen 30 engelli vatandaşa ve kent konseyi tarafından belirlenen 20 engelli vatandaşa toplamda 50 adet akülü araç dağıtımı gerçekleştirildi. Program, TOKİ Konteyner kentte düzenlendi ve açılış konuşmasını Kaymakam Tarık Buğra Seyhan gerçekleştirdi.

Engelli Vatandaşların Mutluluğu

Kaymakam Seyhan, yaptığı konuşmada, "Her insan, bir kaza sonrasında veya farklı bir rahatsızlık neticesinde engelli olabilir. Engelli olmak, insanlar arasında ayrım yapılabilecek bir durum değildir. Engelli vatandaşlarımıza her zaman destek olmalıyız. Bu akülü araçları sağlayan yardımseverlere minnettarız." dedi. Akülü araçlarını teslim alan engelli vatandaşlar, mutluluklarını dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

BELEDİYE BAŞKANI DA KATILDI 

Dağıtım programına; Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, Belediye Başkanı İskender Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Yaman, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve engelli vatandaşlar katıldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rekabet Kurumu Affetmedi! 127 Bin Kişiye Ceza Yağdı

Rekabet Kurumu Affetmedi! 127 Bin Kişiye Ceza Yağdı