Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Genel Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte dizinin ekrana döneceği tarih

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte dizinin ekrana döneceği tarih

İzleyicilerinin merakla beklediği Yalı Çapkını için heyecan dorukta. "Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusu, fragmanın yayınlanmasıyla yanıt buldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte dizinin ekrana döneceği tarih
KAYNAK: Haber Merkezi

Yalı Çapkını izleyicileri uzun süredir şu sorunun cevabını arıyordu: "Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak?" Beklenen cevap nihayet geldi. Yalı Çapkını'nın 3. sezonu, 13 Eylül Cuma akşamı Star TV'de izleyiciyle buluşacak. Tanıtım fragmanında Ferit ve Seyran’ın su altında geçen dramatik sahnesi izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı.

Seyran ve Ferit’in su altındaki ayrılığı

Dizinin sezon finalinde, Seyran'ın hastalığını öğrenen Ferit, ilişkilerinin gidişatını değiştirmişti. Yeni sezona dair yayınlanan fragmanda ise Ferit ve Seyran’ın ellerinin su altında ayrılması, izleyicilerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Seyran’ın sağlık durumu, ikili arasındaki ilişkiyi daha da karmaşık bir hale getirecek gibi görünüyor.

Sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Sezon finalinde Pelin'in Seyran’ın hastalığını bildiğini açıklaması, dizide dengeleri değiştiren bir gelişme olmuştu. Bu itiraf, Pelin ve Seyran arasında yeni bir dostluk kapısı aralarken, Ferit, bu süreçte Kont Ziya’dan destek alarak güçlenmeye başlamıştı. Ancak bu değişim, Seyran’ın hoşuna gitmemiş ve durumu Halis Ağa'ya bildirmişti.

Halis Ağa'nın büyük planı

Halis Ağa, Korhan Ailesi'ne zarar verenleri cezalandırmak için gizli bir plan hazırlamıştı. Bu hamle, sezon finalinde herkesi şaşkına çevirirken, Seyran yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgide mücadele ediyordu. Bu sürpriz, 3. sezonda açığa çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da “Kuyu-23” Operasyonu: 29 Şüpheli Gözaltında

İstanbul’da “Kuyu-23” Operasyonu: 29 Şüpheli Gözaltında