Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel THY Beklenen Alımı Duyurdu! Tecrübeli Tecrübesiz THY Alımı Açıklandı! THY Alımı İçin Başvuru Linki

THY Beklenen Alımı Duyurdu! Tecrübeli Tecrübesiz THY Alımı Açıklandı! THY Alımı İçin Başvuru Linki

THY, tecrübeli ve tecrübesiz lisanslı dispeçer adayları için iş ilanı yayınladı. Başvuru koşullarını karşılayan adaylar için başvuru linki haberimizde!

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
THY Beklenen Alımı Duyurdu! Tecrübeli Tecrübesiz THY Alımı Açıklandı! THY Alımı İçin Başvuru Linki

Türk Hava Yolları, tecrübeli ve tecrübesiz lisanslı dispeçer adayları için iş ilanı yayınladı. Başvuru koşullarını karşılayan adaylar, İstanbul Havalimanı'nda görev yapma fırsatına sahip olacak.

Başvuru Koşulları ve Aranan Nitelikler

T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olan, 01.01.1987 ve sonrasında doğmuş adayların başvurabileceği bu ilan için, en az 4 yıllık üniversite mezunu olma şartı aranıyor. Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adayların ise YÖK denklik belgesi sunmaları gerekiyor. Ayrıca, geçerli bir SHY-UHU dispeçer lisansına sahip olmak ve iyi derecede İngilizce bilmek de diğer önemli kriterler arasında yer alıyor. Başvuracak adayların, vardiyalı çalışma düzenine uygun olması, adli sicil ve arşiv kaydının bulunmaması gerekiyor.

İşe alım sürecinde, Türk Hava Yolları A.O. ve iştiraklerinde aktif olarak çalışmayan, daha önceki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış adaylar tercih edilecek. Bu noktada, hem tecrübeli hem de tecrübesiz adaylar için uygun pozisyonlar bulunuyor.

Aranan Nitelikler

Etkili iletişim becerileri sergileyen ve takım çalışmasına yatkın,
Analiz etme ve problem çözme yeteneği gelişmiş,
İnisiyatif alabilen, dikkatli ve sonuç odaklı çalışabilen,
Organizasyon ve planlama konusunda yetkin,
Öğrenmeye açık ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen adaylar başvuru yapabilir.
Görev Tanımları
Türk Hava Yolları, dispeçer adaylarından uçuş planlarının hazırlanması, brifing paketlerinin oluşturulması ve kaptanlara ya da ilgili istasyonlara iletilmesini bekliyor. Ayrıca, güncellenen dokümanların ve bilgilerin personele dağıtımı, bilgi akışının sağlanması ve operasyonel aksaklıkların tespit edilerek ilgili birimlerle koordinasyon kurulması da görev tanımları arasında yer alıyor. Acil veya olağan dışı koşullarda, operasyonun devamlılığını sağlamak amacıyla bir üst amirin bilgilendirilmesi de dispeçerlerin sorumlulukları arasında.

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri

Türk Hava Yolları, ilana başvuruları 14 Ekim 2024 Pazartesi günü, saat 23:55'e kadar kabul ediyor. Değerlendirme süreçleri; ilan kriterlerine uyum kontrolü, online genel yetenek ve İngilizce sınavı, video mülakat, online İngilizce mülakatı, kişilik envanteri, yüz yüze IK ve iş birimi teknik mülakatlarından oluşacak. İhtiyaç duyulması halinde ek değerlendirme araçları da kullanılabilecek.

Başvuruların değerlendirilmesinde; adayların şirket prosedürlerine uyum sağlama ve vardiyalı çalışma düzenine uygun olma kriterleri ön planda tutulacak. Tüm süreçleri başarıyla tamamlayan adaylar, "Dispeçer" unvanıyla Türk Hava Yolları bünyesinde istihdam edilecek.

Çalışma yeri: İstanbul Havalimanı yerleşkesi

Çalışma düzeni: Vardiyalı

Adayların başvuru sürecinde; Not Dökümü Belgesi (Transkript), Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi, SGK Tescil ve Hizmet Dökümü Belgesi, SHY-UHU Dispeçer Lisansı gibi belgeleri e-Devlet üzerinden temin ederek sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY’nin Yer Hizmetleri Sağlayıcısı TGS’den Yaz Sezonunda Büyük Başarı

THY’nin Yer Hizmetleri Sağlayıcısı TGS’den Yaz Sezonunda Büyük Başarı