Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel Teğmen Ebru Eroğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi?

Teğmen Ebru Eroğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi?

Kara Harp Okulu’nu birincilikle tamamlayan Teğmen Ebru Eroğlu, Harp Okulu’nda birinci olan ilk kadın teğmenler arasında yer aldı. Teğmen Ebru Eroğlu Kimdir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Teğmen Ebru Eroğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi?

Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu’nun diploma alma töreni, 30 Ağustos’ta gerçekleşti. Bu tören sırasında Teğmen Ebru Eroğlu, birincilik diplomasını Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’dan aldı. Aynı başarıyı Deniz ve Hava Harp Okulları’nda da kadın teğmenler elde etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Bu herhangi bir tesadüf değil, kızlarımızın gerçekten Harp Okullarımıza olan ilgisi ve alakasının bir sonucudur. Çalışmaları ve verdikleri mücadele sayesinde elde edilen bu sonuç, kara, hava, deniz gibi alanlarda alınan neticelerin göstergesidir,” dedi. Erdoğan, kızların sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda asker olarak da başarılı olduğunu vurguladı. Peki Teğmen Ebru Eroğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? İşte detaylar haberimizde…

Teğmen Ebru Eroğlu Kimdir?

Teğmen Ebru Eroğlu, 2000 yılında İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğmuştur. Cemil Eroğlu ve Nermin Eroğlu çiftinin ilk çocuğudur.

Teğmen Ebru Nerelidir?

Teğmen Ebru Eroğlu İstanbul Kadıköy'de doğmuş olup nereli olduğu bilinmemektedir.

Teğmen Ebru Eroğlu Kaç Yaşında

2000 doğumlu olan Teğmen Ebru Eroğlu, 24 yaşındadır.

Teğmen Ebru Eroğlu Eğitim Durumu Nedir?

Teğmen Ebru Eroğlu ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu'nu birincilikle tamamlayarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Teğmen olarak görev yapmaktadır. Eğitim sürecinde gösterdiği üstün başarılarla, TSK tarihinde bir ilki gerçekleştirmiştir. Ayrıca, iyi derecede Rusça bilmektedir.

Teğmen Ebru Eroğlu Evli Mi?

Kamuya açık kaynaklarda, Teğmen Ebru Eroğlu'nun evli olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Dolayısıyla, evli olup olmadığı bilinmemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK açıkladı: Hizmet ve perakende ticaret arttı inşaat azaldı

TÜİK açıkladı: Hizmet ve perakende ticaret arttı inşaat azaldı