Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Taş Kağıt Makas 17.Bölümde Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Taş Kağıt Makas 17.Bölümde Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Taş Kağıt Makas 17.Bölümde Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Taş Kağıt Makas 17.Bölümde Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, merakla beklenen 17. bölümde neler olacağı izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Kanal D yayın akışında dizinin yer alıp almadığı izleyiciler tarafından araştırılıyor.Ekin Koç ve Ozan Güven'in başrollerinde yer aldığı dizi, güçlü hikayesi ve sürükleyici olay örgüsüyle dikkat çekiyor. İşte Taş Kağıt Makas 17.Bölümde Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?...

Taş Kağıt Makas 17.Bölümde Ne Zaman Yayınlanacak? 

Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, heyecan dolu yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. 2 Ekim 2024 Çarşamba günü, dizinin 17. bölümü merakla beklenirken, dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağına dair sorular sıkça soruluyor. İzleyiciler, Kanal D yayın akışını merak ediyor. İşte o beklenen haber: Taş Kağıt Makas, bu akşam saat 20:00'da yeni bölümüyle Kanal D'de ekranlara gelecek.

Taş Kağıt Makas Son bölümde neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Taş Kağıt Makas bölümünde, Umut’un adalet mücadelesi ağır bir trajediye dönüştü. İnanmak için savaştığı değerler, onu derin bir kayba sürükledi; doğmamış çocuğunu kaybetti. Şimdi ise intikam yemini eden Umut, kızına bunu yapanların peşine düşüp, tüm karanlık sırları ortaya çıkarmak zorunda. Bu mücadelesinde ona en büyük yardımı ise bir ipucu sağlayacak.

Diğer yandan Harun, hayatını alt üst eden Adem’in hayatındaki gizemleri çözmeye çalışıyor. Ancak Harun’un üzerindeki baskı, sakladığı sırlar nedeniyle giderek artıyor. Adem’in tanıklığı, hem kendisi hem de Harun için büyük tehlike oluşturuyor.

Öte yandan kara para davasında büyük bir gerilim yaşandı. Fecir ve Marko, kilit tanığın kaybolmasıyla geçici bir zafer elde etti. Ancak Adem’in hala ortalıkta olmaması, Marko için büyük bir tehdit oluşturuyor.

Taş Kağıt Makas Yeni bölümde neler olacak?

Bu akşam yayınlanacak 17. bölümde, Harun, kaçırılan Adem’in izini sürmeye başlıyor. Harun, yıllar sonra bulduğu oğlunu kimseye kaptırmaya niyetli değil. Öte yandan, Marko, Fecir’i yok etmek için Rüya’yı kullanmaya kararlı. Bu sırada, dört bir taraftan sıkıştırılan Fecir, Umut’un intikam yeminlerinin merkezinde yer alıyor. Umut’un hazırladığı planın başarıya ulaşıp ulaşmayacağı ise yeni bölümde yanıt bulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mide Şişkinliği ve Gazına Ne İyi Gelir? Mide Şişkinliği ve Gaza İyi Gelen Yöntemler

Mide Şişkinliği ve Gazına Ne İyi Gelir? Mide Şişkinliği ve Gaza İyi Gelen Yöntemler