Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel Tarım Kredi Market'lerinde Dev İndirim! Bu Fiyat Kaçmaz

Tarım Kredi Market'lerinde Dev İndirim! Bu Fiyat Kaçmaz

Tarım Kredi Market, Eylül ayına özel hazırladığı kampanya ile temel gıda ürünlerinde büyük indirimler sunuyor. işte Tarım Kredi Market İndirimleri.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tarım Kredi Market'lerinde Dev İndirim! Bu Fiyat Kaçmaz
KAYNAK: Haber Merkezi

Tarım Kredi Market, ayçiçek yağı, peynir, süt ve bulgur gibi mutfakların olmazsa olmaz gıda ürünlerinde dikkat çeken indirimler sunuyor. Kampanya kapsamında, 2,5 kilogramlık Tarım Kredi pilavlık bulgur yalnızca 56,90 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca, 1 kilogram Anadolu nohut ise sadece 41,90 TL’ye tüketicilerle buluşuyor. Bu indirimler, evde yemek yapmayı sevenler ve bütçesini korumak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar arasında yer alıyor.

Süt ve Süt Ürünlerinde Cazip Fiyatlar

Tarım Kredi Market, süt ve süt ürünlerinde de dikkat çekici indirimlerle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Tam yağlı doğal yoğurt, kampanya kapsamında 47,50 TL gibi uygun bir fiyatla raflarda yerini alıyor. Yine Tarsüt tereyağı, 269,90 TL fiyatıyla sofralara lezzet katmaya hazırlanıyor. Ayrıca, olgunlaştırılmış beyaz inek peyniri 600 gramlık paket halinde 147,50 TL’den satışa sunulurken, tam yağlı kültürlü beyaz peynirin 1 kilogramlık ambalajı sadece 135 TL’den alıcı buluyor.

Peynir Çeşitlerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar

Peynir severler için de Tarım Kredi Market’in kampanyası oldukça cazip fırsatlar sunuyor. Tarsüt tam yağlı kaşar peyniri 700 gramlık ambalajda 165 TL’den satışa sunulurken, Tarsüt tam yağlı tost peyniri 1300 gramlık büyük paketiyle 175 TL gibi uygun bir fiyata tüketicilerle buluşuyor. İçim markasının sevilen ürünü labne peyniri ise 3x180 gramlık set halinde sadece 87,50 TL’den raflarda yerini alıyor. Torku süzme peynir 850 gramlık ambalajda 129,90 TL’ye sofralara lezzet katıyor.

Peynir Fiyatlarında 100 TL Altı Seçenekler

Tarım Kredi Market, peynir fiyatlarını 100 TL’nin altına çekerek tüketicilerin bütçesini rahatlatıyor. Tarsüt peynir çeşitleri 67,50 TL gibi oldukça uygun bir fiyatla dikkat çekiyor. Ayrıca, Tarsüt Bergama tulum peyniri 420 gramlık paketle 107,50 TL’den alıcı buluyor. Duranlar rulo kaymak ise 150 gramlık pakette sadece 57 TL’ye raflardaki yerini alıyor.

Diğer İndirimli Ürünler

Tarım Kredi Market’in kampanyasında yalnızca süt ve peynir değil, pek çok ürün grubunda da cazip fırsatlar yer alıyor. Tarım Kredi sade ve aromalı süt çeşitleri 6’lı paket halinde 40 TL – 44 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Aynı zamanda, Tarım Kredi doğal salamura siyah zeytin LM 900 gramlık paketle 175 TL’ye, Tarım Kredi helva çeşitleri (bademli ve cevizli) 350 gramlık paketlerle sadece 47,50 TL’ye tüketicilerle buluşuyor. Tarım Kredi %40 fındık parçacıklı kakao kreması 400 gramlık kavanozda 79,90 TL’ye satılırken, Tarım Kredi ekstra geleneksel reçel çeşitleri de 29,90 TL gibi uygun bir fiyattan satışa sunuluyor.

Kampanya Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Tarım Kredi Market’in Eylül ayı sonuna özel hazırladığı bu indirim kampanyası, 4 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ablasının kaderini yaşamak istemedi: Angelina Jolie önlemi aldı

Ablasının kaderini yaşamak istemedi: Angelina Jolie önlemi aldı