Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Survivor Yarışmacıları Mert Öcal ve Sude Burcu'nun Mutlu Günü

Survivor Yarışmacıları Mert Öcal ve Sude Burcu'nun Mutlu Günü

Survivor All Star'da aşk yaşayan Mert Öcal ile Sude Burcu İstanbul'da muhteşem bir düğünle evlendi. Ünlü çiftin törenine Survivor yarışmacısı da katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor Yarışmacıları Mert Öcal ve Sude Burcu'nun Mutlu Günü

Survivor All Star 2022'de tanışan ve aşklarıyla gündeme damga vuran Mert Öcal ile Sude Burcu, İstanbul’da görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Ünlü çiftin düğününe Survivor yarışmacıları da katıldı.

Survivor Aşıkları Evlendi

Survivor All Star 2022 yarışmasında farklı takımlarda mücadele eden Mert Öcal ile Sude Burcu’nun aşkları, yarışma sonrası da devam etti. Çift, nişanlanmalarının ardından düğün tarihini birkaç kez ertelemişti. Dün akşam, İstanbul'daki bir otelde gerçekleşen düğünle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Ünlü İsimler Düğüne Akın Etti

Çiftin mutlu gününde yalnız bırakmayan isimler arasında Survivor’dan Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser, Atakan Işıktutan, Aşkım Burçe ve Kardeniz Kılıç gibi tanınmış yarışmacılar da yer aldı. Düğünden kareler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Mert Öcal: "Attan Düştükten Sonra Kilo Aldım"

Düğün öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Mert Öcal, geçen yıl bir film çekimi sırasında attan düştüğünü ve bu nedenle üç omurunun kırıldığını belirtti. "3-4 ay korseyle gezince çok kilo aldım. O yüzden düğüne kilolu geldim ama düğünden sonra diyete başlıyorum," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adanaspor Başkanı Asil Bostancı istifa ettiğini açıkladı

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı istifa ettiğini açıkladı