Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel Şehit Şeyda Yılmaz Kimdir? Şeyda Yılmaz Nereli? Kaç Yaşındaydı?

Şehit Şeyda Yılmaz Kimdir? Şeyda Yılmaz Nereli? Kaç Yaşındaydı?

Ümraniye’de silahlı saldırı sonucu şehit olan genç polis memuru Şeyda Yılmaz, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şehit Şeyda Yılmaz Kimdir? Şeyda Yılmaz Nereli?...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Şehit Şeyda Yılmaz Kimdir? Şeyda Yılmaz Nereli? Kaç Yaşındaydı?

Ümraniye’de uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Genç yaşta hayatını kaybeden kahraman polis memuru, görev başında şehit edilerek adını tarihe yazdırdı. Şeyda Yılmaz kimdir, ve nerelidir?İşte tüm detaylar.

Şehit Şeyda Yılmaz Kimdir?

1997 yılında dünyaya gelen Şeyda Yılmaz,  üniversite eğitimini tamamladıktan sonra polislik sınavını kazanarak mesleğe adım atarak polis teşkilatına katıldı.

Şeyda Yılmaz Kaç Yaşındaydı?

1997 doğumlu olan Şehit Şeyda Yılmaz 27 yaşındaydı.

Şeyda Yılmaz Nerelidir?

Şehit polis Şeyda Yılmaz, aslen Sivaslıdır. Ailesi, kızlarının şehit haberini aldıktan sonra derin bir üzüntü yaşadı. Şehit Yılmaz’ın cenazesi memleketi Sivas’a gönderilerek, burada toprağa verileceği bildirildi.

şeyda yılmaz nerede görev yapıyordu?

Henüz mesleğinin başında olan Yılmaz, İstanbul Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapıyordu. Genç polis memuru, Ümraniye’deki Dudullu Polis Merkezi Amirliği’nde çalışırken, uğradığı hain saldırı sonucu şehit düştü. 

İçişleri Bakanı'ndan Şehit Şeyda Yılmaz İçin Başsağlığı Mesajı

Olayın ardından bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Milletimizin başı sağ olsun. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği kadrosunda görevli Polis Memuru Şeyda Yılmaz, görev esnasında çıkan çatışmada yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan kahramanımıza da acil şifalar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Şeyda Yılmaz Olayı Nedir?

Ümraniye'nin Ihlamurkuyu Mahallesi'nde dün gece yaşanan olay, tüm Türkiye'yi şoke etti. Emniyet güçleri, 26 ayrı suçtan kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'yi yakalamak için operasyon düzenledi. Ancak, polisin dikkati sırasında firar eden Geçti, kendisini tekrar yakalamaya çalışan ekiplere silahlı direniş gösterdi. Çıkan arbedede bir polisin silahını ele geçirip ateş açan Geçti, 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Olayda polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve şüphelinin annesi P.G. de yaralandı.

19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin suç geçmişi adeta dehşet verici. Çocuk yaşlardan itibaren suça karışan Geçti'nin sabıka dosyasında, çocuğa cinsel taciz, cinsel taciz, yağma, soygun, motosiklet hırsızlığı, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama gibi 26 ayrı suç kaydı bulunuyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kumluca'da Arazöz Kazası: 3 Orman İşçisi Yaralandı

Kumluca'da Arazöz Kazası: 3 Orman İşçisi Yaralandı