Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na yeni atama! Yunus Emre Şeker kimdir?

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na yeni atama! Yunus Emre Şeker kimdir?

Yunus Emre Şeker, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreterlik görevine başladı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na yeni atama! Yunus Emre Şeker kimdir?
KAYNAK: İHA

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreterlik görevine Yunus Emre Şeker atandı. 2015 yılından itibaren ajansın çeşitli pozisyonlarında görev alan Şeker, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından gerçekleştirilen atama ile bu önemli görevi üstlendi. Şeker, 2 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla görevine başladı.

Şeker’in Atama Mesajı

Yunus Emre Şeker, atama ile ilgili yaptığı açıklamada, '2015 yılından itibaren bölgesel kalkınma ekosisteminin bir parçası olarak ORAN’da yürüttüğümüz görevlerin ardından Genel Sekreter olarak atanmanın getirdiği sorumluluk ile bölgemiz illeri Kayseri, Sivas ve Yozgat için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.' dedi. Şeker, Yerel Kalkınma Hamlesi mottosu çerçevesinde etkin iş birliği ve koordinasyon içinde çalışacaklarını belirtti ve destekleri için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek’e teşekkür etti.

Yunus Emre Şeker Kimdir?

1988 yılında Sivas’ta doğan Yunus Emre Şeker, ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 2014 yılında mezun olan Şeker, Galatasaray Üniversitesi İktisat bölümünde yüksek lisans yaparak 'Bölgesel Kalkınmada Mekânsallığın Etkisi' konulu tezini tamamladı.

Yunus Emre Şeker'in Mesleği Nedir?

'Çalışma hayatına Boğaziçi Üniversitesi'nde başlayan Şeker, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nde çeşitli görevlerde bulundu.

2015 yılında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nda Uzman olarak göreve başlayan Şeker, 2020 yılından itibaren Sivas Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü olarak çalıştı. Ayrıca, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde iktisat ve bölgesel kalkınma dersleri vermiş ve çeşitli yayın çalışmaları yapmıştır. Şeker, ulusal ve uluslararası projelerde yer alarak bölgesel kalkınma, mali destek programları ve proje döngüsü yönetimi konularında uzmanlık kazandı.

Yunus Emre Şeker Evli mi?

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Şeker, İngilizce’yi çok iyi, Fransızca'yı orta düzeyde ve Rusça'yı başlangıç seviyesinde bilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
9 aylık bebeğin bağırsağı düğümlendi

9 aylık bebeğin bağırsağı düğümlendi