Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Mehmet Tokdemir Kimdir?

Mehmet Tokdemir Kimdir?

Trabzon’un Tonya ilçesinde doğan Dr. Tokdemir, akademik hayatında gösterdiği başarılarla dikkat çekiyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli araştırmalara imza atan Tokdemir, şu an Devlet Arşivleri Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Tokdemir Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

1979 yılında Trabzon'un Tonya ilçesinde dünyaya gelen Mehmet Tokdemir, eğitim hayatını doğduğu şehirde tamamlamıştır. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da alarak, 2000 yılında Tarih öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur.

Kariyerinin Başlangıcı

Mehmet Tokdemir, mezuniyetinin hemen ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çeşitli okullarda Sosyal Bilgiler ve Tarih öğretmeni olarak görev yapmıştır.

Akademik Başarıları ve Yurt Dışı Deneyimi

Mehmet Tokdemir, akademik kariyerine devam etme kararı alarak, 2007 yılında Tarih alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 2013 yılında doktorasını da bitiren Tokdemir, bu süreçte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapmıştır. 

Öğretim Üyeliği ve Yöneticilik Deneyimi

Tokdemir, 2013-2015 yılları arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğretim üyeliği yaparak, akademik bilgisini aktarmaya devam etmiştir. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji uyardı! Sıcak ve nemli hava etkisini sürdürüyor

Meteoroloji uyardı! Sıcak ve nemli hava etkisini sürdürüyor