Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel Malatya Valisi olarak atanan Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz aslen nereli?

Malatya Valisi olarak atanan Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz aslen nereli?

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar neticesinde, yeni Malatya Valisi olarak atanan Seddar Yavuz'un hayatı ve özgeçmişi merak ediliyor. İşte, yeni Malatya Valisi Seddar Yavuz'un detaylı biyografisi. Malatya Valisi Seddar Yavuz kimdir? Yeni Malatya Valisi Seddar Yavuz hayatı ve özgeçmişi 10 Temmuz 2024 Resmî Gazete kararlarına göre 5 ile yeni valiler atandı. Peki, Malatya Valisi Seddar Yavuz kimdir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya Valisi olarak atanan Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz aslen nereli?
KAYNAK: Haber Merkezi

Seddar Yavuz, 10 Temmuz 2024 Resmî Gazete kararlarına göre yeni Malatya Valisi oldu.

Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz aslen nereli?

Seddar Yavuz, 1967 yılında Eskişehir'de doğmuş ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Farklı illerde valilik görevlerinde bulunmuş olan Yavuz, 10 Temmuz 2024 tarihinde Malatya Valisi olarak atanmıştır.

Malatya Valisi Olarak Atanan Seddar Yavuz Kimdir Seddar Yavuz Aslen Nereli 3

Seddar Yavuz Hangi Okulda Okudu?

1967 yılında Eskişehir'de doğan Seddar Yavuz, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Eğitim hayatında başarılı bir grafik çizen Yavuz, bu başarısını kamu yönetimi alanındaki kariyerine de yansıtmıştır.

Seddar Yavuz'un Kariyeri

Yavuz, kariyerine Harmancık, Aslanapa ve Güdül Kaymakam vekillikleri ile başlamıştır. Ardından Korgun, Eğil, Dursunbey, Kadınhanı, Siverek, Kemer ve Gaziosmanpaşa'da kaymakamlık görevlerinde bulunmuştur. Bu görevler, onun yönetim yeteneklerini geliştirmesi ve halkla doğrudan iletişim kurması açısından önemli birer adım olmuştur.

Malatya Valisi Olarak Atanan Seddar Yavuz Kimdir Seddar Yavuz Aslen Nereli 2

Seddar Yavuz Nerelerde Valilik Yaptı?

Seddar Yavuz, 13 Şubat 2014 tarihli valiler kararnamesi ile Uşak Valiliği görevine atanmıştır. Bu görevini 25 Ağustos 2015 tarihine kadar sürdürmüş ve ardından Muş Valiliğine atanmıştır. 21 Haziran 2017 tarihinde Ordu Valisi olarak göreve başlayan Yavuz, 10 Haziran 2020 tarihinde Kocaeli Valisi olarak atanmıştır. Son olarak, 10 Temmuz 2024 tarihinde Malatya Valiliğine getirilmiştir. Yavuz, bu süre zarfında farklı illerde halkın sorunlarına çözüm bulmak ve yerel yönetimleri daha etkin kılmak için çalışmalarda bulunmuştur.

Seddar Yavuz Evli mi?

Üniversiteden sınıf arkadaşın Yücel Yavuz ile evli olan Seddar Yavuz, dört çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Feci Kaza: Hatalı Sollama Can Aldı

Antalya'da Feci Kaza: Hatalı Sollama Can Aldı