Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Kim Oldu? Musa Kara Kimdir?

Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Kim Oldu? Musa Kara Kimdir?

Kilis Valiliği'nde önemli bir değişim yaşandı. Özel Kalem Müdürlüğü görevine AKP Kilis Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara atandı. Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Musa Kara Kimdir?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Kim Oldu? Musa Kara Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Kilis Valiliği'nde önemli bir görev değişikliği gerçekleşti. Uzun yıllar Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren İhsan Aray, geçtiğimiz hafta emekli oldu. Bu gelişmenin ardından, Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'ne AKP Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte olan Musa Kara atandı. Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Musa Kara Kimdir?

Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Kim Oldu? Musa Kara Kimdir?

Musa Kara Kimdir?

Musa Kara, Kilis'te tanınan bir isim olup, AKP Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütüyordu. Bu görevi sırasında gençlerle olan etkili iletişimi ve organizasyon yetenekleriyle dikkat çekmişti. Ancak, Kara'nın ismi son dönemde Kilis Belediyesi'nde yaşanan bir olayla da anıldı. 31 Mart seçimleri sonrası Kilis Belediyesi'nin CHP'ye geçmesinin ardından, Kara'nın işine son verildiği iddia edildi.

Yeni Görevine Başladı

Musa Kara, Cuma günü resmi olarak Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak atanmış ve bu görevdeki ilk mesaisine başlaması bekleniyor. Kara'nın atanması, Kilis Valisi Şahin tarafından onaylanmış ve bu karar kamuoyuna duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 İdari Yargı Ön Sınavı Ne Zaman? Başvuruları Ne Zaman?

2024 İdari Yargı Ön Sınavı Ne Zaman? Başvuruları Ne Zaman?