Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel İzmir'in Kurtuluşu mesajları: 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama resimli ve anlamlı mesajları

İzmir'in Kurtuluşu mesajları: 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama resimli ve anlamlı mesajları

9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümünde, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesi ve bu zaferin anlamı bir kez daha vurgulanıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki bu büyük zaferin yıldönümünde, İzmir’in Kurtuluşu’nu coşkuyla kutluyoruz. Sosyal medyada paylaşabileceğiniz en anlamlı ve resimli mesajları sizler için derledik.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'in Kurtuluşu mesajları: 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama resimli ve anlamlı mesajları
KAYNAK: Haber Merkezi

9 Eylül, Türkiye'nin tarihindeki en önemli günlerden biridir. Bu özel günde, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde kutluyoruz. 9 Eylül 1922, sadece İzmir için değil, tüm Türk milleti için büyük bir dönüm noktasıydı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini sağlamlaştırdı. İşte bu anlamlı günün anısına sosyal medyada paylaşabileceğiniz en güzel 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu mesajları...

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu Mesajları: Resimli ve Anlamlı Kutlama Sözleri

İzmir'in Kurtuluşu, her yıl olduğu gibi bu sene de büyük bir coşkuyla anılıyor. 9 Eylül 1922'de İzmir'in özgürlüğe kavuşması, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi haline geldi. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde elde edilen bu zafer, ulusal tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır. Sosyal medyada paylaşabileceğiniz, anlamlı ve resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajlarını sizler için derledik:

İzmir'in Kurtuluşu Kutlama Mesajları

İzmir’in bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan bu özel günde, şanlı tarihimize bir kez daha gururla bakıyoruz. 102. yıl dönümünde İzmir’in Kurtuluşu kutlu olsun!

Bugün, bağımsızlık ateşinin sönmeyeceğini ve özgürlük mücadelesinin asla unutulmayacağını bir kez daha hatırlıyoruz. İzmir’in Kurtuluşu hepimizin gururu!

Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu Mesajları

Büyük Taarruz’un sonucunda kazanılan zafer, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşu ile taçlandı. Bu büyük başarının mimarları olan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, şehitlerimize sonsuz minnet duyuyoruz.

Bağımsızlık ateşi 9 Eylül’de İzmir’de yandı. Kahramanlarımızı ve Atatürk’ü saygıyla anıyoruz.

En Anlamlı 9 Eylül Mesajları

Bugün, İzmir’in Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü! Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetle, aziz şehitlerimizi ise rahmetle anıyoruz.

9 Eylül, İzmir’in kurtuluşunun en güzel örneklerinden biridir. Bu onurlu gün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Kahraman ecdadımızı rahmetle yad ediyoruz.

İzmir'in Kurtuluş Yıl Dönümü Mesajları

102 yıl önce bugün, İzmir’de parlayan bağımsızlık ışığı, tüm ülkeyi aydınlattı. Bu anlamlı günde, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. İzmir’in Kurtuluşu kutlu olsun!

Bağımsızlık ateşinin yandığı İzmir'in Kurtuluş Günü’nü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizle birlikte, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu kutsal vatanı ilelebet koruyacağız.

Atatürk'ün İzmir'in Kurtuluşu ile İlgili Sözleri

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İzmir hakkında duygularını şu şekilde dile getirmiştir: “Ben, bütün İzmir’i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir’in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız bir tesadüf, beni Karşıyaka’ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin bağrınızda, sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir’i gördüğüm gün evvelâ Karşıyaka’yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan annemin mezarını gördüm!” (1925)

Atatürk ayrıca İzmir’in tarihsel önemine vurgu yaparak: “Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır!” demiştir. (1925)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY'nin yolcu sayısı 57,4 milyona ulaştı

THY'nin yolcu sayısı 57,4 milyona ulaştı