Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında?

Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında?

Işın Karaca kimdir? 16 Eylül'de TV8'in sevilen programı Aramızda Kalmasın'a konuk olan Işın Karaca, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Şarkıcının biyografisi, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu hakkında detaylar haberimizde. Peki, Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

16 Eylül'de TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programında Işın Karaca, hayatı ve kariyeriyle merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı, müzik dünyasında geniş bir kariyere sahip. İşte Işın Karaca'nın hayatı ve müzikal başarıları...

Işın Karaca kimdir?

Işın Karaca, 1973 yılında Londra'da dünyaya geldi. Kıbrıs kökenli bir aileden gelen Karaca, küçük yaşlardan itibaren sanat dünyasına olan ilgisini gösterdi. Müzikal Tiyatro üzerine eğitim aldıktan sonra, Türkiye'de müzik kariyerine adım attı. Özellikle Sezen Aksu'nun vokalisti olarak müzik dünyasında adını duyurdu.

Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında?

Işın Karaca Kaç Yaşında?

Işın Karaca 7 Mart 1973 yılında doğdu. Işın Karaca 51 yaşında.

Işın Karaca'nın şarkıları

Işın Karaca'nın profesyonel müzik kariyeri, Sezen Aksu ile başladığı vokalistlik çalışmalarıyla ivme kazandı. 1997 yılında, Disney'in Herkül animasyon filminde seslendirdiği Türkçe şarkılarla dikkatleri üzerine çekti. Ancak müzik dünyasında asıl çıkışını 2001 yılında yayınladığı ilk solo albümü Anadilim Aşk ile gerçekleştirdi. Albümdeki "Tutunamadım" ve "Başka Bahar" şarkıları, kısa sürede listelerde üst sıralara yerleşti.

Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında?

Işın Karaca Eurovision'a Katıldı mı?

Kariyerinde iki kez Eurovision Türkiye elemelerine katılan Işın Karaca, 2000 yılında "Bir Kırık Sevda" ve 2001 yılında "Kaderimsin" adlı şarkılarla Türkiye'yi temsil etmeye çalıştı. Her iki denemesi de başarıyla sonuçlanmasa da, şarkıları OGAE İkinci Şans Yarışması'nda Türkiye adına yarıştı. Karaca'nın Bir Kırık Sevda şarkısı, yarışmada 104 puan alarak 7. sırada yer aldı.

Albümleri ve projeleri

Işın Karaca, müzik kariyeri boyunca dört stüdyo albümü ve birçok proje çalışmasına imza attı. İlk albümü "Anadilim Aşk" büyük başarı elde etti. Bu albümde yer alan şarkıların birçoğu, Sezen Aksu imzası taşıyordu. 2006 yılında yayınladığı üçüncü albümü Başka 33/3, Sezen Aksu ile çalışmadığı ilk albüm oldu. Albümün çıkış parçası olan "Mandalinalar", müzik listelerinde büyük bir başarı yakaladı.

Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında?

Işın Karaca hangi tv programında sunuculuk yaptı?

Işın Karaca, müzik kariyerinin yanı sıra birçok sosyal projeye de katkıda bulundu. Tema Vakfı'nın Bir Milyar Meşe projesi için bestelenen "Meşe Şarkısı"'nı seslendiren sanatçı, ayrıca Coca Cola, Saray Halı, ve Powertürk gibi markaların reklam jingle'larını seslendirdi.

Televizyon dünyasında da aktif olan Karaca, 2005 yılında kendi adını taşıyan "Işın Show" adlı programı sundu. Bu programda, birçok ünlü müzisyenle düetler gerçekleştirdi. Ayrıca 2005 yılında rol aldığı "Sen Ne Dilersen" adlı sinema filminde gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekti.

ışın karaca Son yıllarda neler yaptı?

Son yıllarda da aktif olarak müzik kariyerine devam eden Işın Karaca, aynı zamanda çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktadır. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KACUV) ile birlikte "Aile Evi" projesine katıldı ve bu projede "Gel Sende Katıl Umudun Şarkısına" adlı şarkıyı seslendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump'a Yönelik Şüpheli Suikast Girişimi: FBI Soruşturma Başlattı

Trump'a Yönelik Şüpheli Suikast Girişimi: FBI Soruşturma Başlattı