Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Genel İnci Taneleri Ne Zaman Hangi Gün ve Saatte Yayınlanacak?

İnci Taneleri Ne Zaman Hangi Gün ve Saatte Yayınlanacak?

Kanal D'nin yeni dizisi "İnci Taneleri", 7 Eylül 2024 Perşembe günleri saat 20:00'de izleyicilerle buluşacak. Dizi, hapishaneden çıkan edebiyat öğretmeni Azem'in çocuklarıyla yeniden bir araya gelme mücadelesini konu alıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve diğer ünlü isimler dizinin başrollerinde yer alacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İnci Taneleri Ne Zaman Hangi Gün ve Saatte Yayınlanacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

"İnci Taneleri" Hangi Gün Yayınlanıyor?

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi "İnci Taneleri", Perşembe günleri ekranlarda olacak. Dizinin ilk bölümü, izleyicilere 7 Eylül 2024 tarihinde merhaba diyecek.

"İnci Taneleri" Ne Zaman ve Saat Kaçta Yayınlanacak?

Dizi, her hafta Perşembe günleri saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yayın saati, dizi severlerin takvimlerinde not alması gereken bir zaman dilimi olarak öne çıkıyor.

Dizinin Oyuncu Kadrosu

"İnci Taneleri", ünlü isimlerden oluşan etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç gibi isimler, dizinin başrollerinde yer alacak.

Dizinin Konusu Ne?

Dizi, yıllarını hapishanede geçiren edebiyat öğretmeni Azem’in, özgürlüğüne kavuşmasının ardından çocuklarıyla yeniden bir araya gelme mücadelesini anlatıyor. Azem, çocuklarının hayatlarında derin yaralar aldığını ve bambaşka dünyalar kurduğunu fark ediyor. Bu zorlu mücadele, izleyicilere duygusal anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da özel dudak uçuklatan eğitim paketi tarifesi

Antalya'da özel dudak uçuklatan eğitim paketi tarifesi