Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Hudutsuz Sevda Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Hudutsuz Sevda Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Hudutsuz Sevda'nın 2. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Hudutsuz Sevda yeni sezonu ne zaman başlayacak, hangi gün ekranlara gelecek?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hudutsuz Sevda Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Hudutsuz Sevda Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Merakla beklenen Hudutsuz Sevda dizisinin 2. sezon fragmanı nihayet yayınlandı. İzleyiciler, dizinin yeni sezonunda neler olacağını merakla beklerken, "Hudutsuz Sevda yeni sezonu ne zaman başlıyor?" sorusu gündemde. Hudutsuz Sevda dizisi, güçlü hikayesi ve karakterleriyle geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Dizinin 2. sezonunun 26 Eylül'de NOW platformunda izleyicilerle buluşacağı açıklandı. Yeni bölümlerde Halil İbrahim ve Zeynep'in dramatik hikayesi kaldığı yerden devam edecek.

Hudutsuz sevda dizisi konusu nedir?

Hudutsuz Sevda dizisi, köklü bir kan davası yüzünden babasını kaybeden Halil İbrahim’in (Deniz Can Aktaş) Karadeniz’e geri dönmesiyle başlar. Babasını kaybettiği memleketine 20 yıl sonra dönen Halil İbrahim, sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenip yeni bir hayat kurma hayalleri içindedir. Ancak yaşanan olaylar, bu hayalleri altüst eder. Halil İbrahim, bir intikam yolculuğuna çıkar ve bu süreçte Zeynep'le (Miray Daner) tanışarak hayatı beklenmedik bir yöne savrulur.

Hudutsuz sevda yeni sezonda neler bekleniyor?

Hudutsuz Sevda dizisinin 2. sezonunda izleyicileri yine sürükleyici bir hikaye bekliyor. Halil İbrahim ve Zeynep’in arasındaki ilişki derinleşirken, Halil İbrahim'in intikam arzusu ve ailesini koruma çabası yeni sezona damgasını vuracak. Dizinin ilk sezonunda, seyircileri ekrana kilitleyen gerilim ve duygusal anlar, 2. sezonda daha da artacak gibi görünüyor. Özellikle Yasemin'le olan ilişkisi ve Zeynep’in hayatına nasıl dahil olacağı izleyicilerin en merak ettiği konulardan biri.

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz

Hudutsuz sevda oyuncu kadrosu

Yeni sezonda Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Başrollerde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner yer alırken, dizinin diğer önemli oyuncuları arasında Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut ve Haydar Şişman bulunuyor. Bu güçlü kadro, dizinin başarısında büyük pay sahibi olacak.

Hudutsuz sevda dizisi hangi platformda yayınlanacak?

Hudutsuz Sevda, dijital yayın platformu NOW üzerinden izleyiciyle buluşuyor. İlk sezonuyla büyük ilgi gören dizi, ikinci sezonuyla da izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor. 26 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon, her hafta yayınlanacak bölümleriyle takipçilerini ekrana kilitleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Ay Önce Evlenmişti Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

1 Ay Önce Evlenmişti Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti