Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Fatma Kırmızı kimdir? Hastalığı neydi? Neden öldü?

Fatma Kırmızı kimdir? Hastalığı neydi? Neden öldü?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatma Kırmızı kimdir? Hastalığı neydi? Neden öldü?
KAYNAK: Haber Merkezi

Şanlıurfa’da uydu üzerinden yayın yapan Kanal Urfa Televizyonu’nda haber müdürü ve ana haber sunucusu Fatma Kırmızı, hayatını kaybetti.

Fatma Kırmızı kimdir? 

Fatma Kırmızı, Şanlıurfa’da uydu üzerinden yayın yapan Kanal Urfa Televizyonu’nda haber müdürü ve ana haber sunucusu olarak görev yapıyordu. Genç yaşta gazetecilik kariyerinde önemli adımlar atan Kırmızı, hem mesai arkadaşları hem de izleyicileri tarafından sevilen bir isimdi.

Fatma Kırmızı Kimdir Hastalığı Neydi Neden Öldü 2

Fatma Kırmızı'nın hastalığı neydi?

Geçen ay ilik kanseri teşhisi konulan Fatma Kırmızı, tedavi için Gaziantep’e getirildi. Maalesef, tedavi sürecinin ardından Kırmızı, dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hastalığı süresince yaşadığı zorluklar ve tedavi süreci, hem ailesi hem de çalışma arkadaşları tarafından yakından takip edildi.

Fatma Kırmızı Kimdir Hastalığı Neydi Neden Öldü

Fatma Kırmızı neden öldü?

Kanal Urfa Televizyonunun haber müdürü ve ana haber sunucusu Fatma Kırmızı (31), ilik kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Şanlıurfa'da doğup büyüyen Kırmızı'nın cenazesi, Bozova ilçesindeki Kaçar Saluca kırsal Mahallesi'nde defnedildi.

Fatma Kırmızı'nın cenazesi, Şanlıurfa'ya getirildikten sonra doğup büyüdüğü Bozova ilçesine bağlı Kaçar Saluca kırsal Mahallesi'ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze namazına, Kanal Urfa Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru, Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Reşat Uzun, Haliliye Belediyesi Basın Müdürü Ahmet Hamdi Çiçek ve çok sayıda mesai arkadaşı, gazeteci ve muhabir katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mali Ukrayna ile Diplomatik İlişkileri Kesti

Mali Ukrayna ile Diplomatik İlişkileri Kesti