Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Esra Erol Sudenaz Kalabaş Kimdir?

Esra Erol Sudenaz Kalabaş Kimdir?

Çorumlu 12 yaşındaki Sudenaz Kalabaş, evden ayrıldı ve kayboldu. Ailesi, ATV'de yayınlanan "Esra Erol'da" programında kızlarının durumunu duyurdu. Sudenaz'ın, İlhan Kütükçü isimli biriyle ilişkisi olduğu ve onun arabasına binerek ayrıldığı belirtiliyor. Ailenin ve yetkililerin açıklamaları bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Esra Erol Sudenaz Kalabaş Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Sudenaz Kalabaş, 12 yaşında bir Çorumludur. Ailesinin adı Hülya ve Mehmet olan Sudenaz, üç kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. 24 Ağustos'ta Çorum'da evde kalmıştı ve sonrasında evinden ayrıldı.

Kayıp İlanı ve Aile Açıklamaları

Sudenaz'ın ailesi, ATV'de yayınlanan "Esra Erol'da" programında kızlarının kaybolduğunu duyurdu. Annesi Hülya Kalabaş, "Sudenaz, babamın evde kalırken, annemin telefonundan İlhan Kütükçü isimli birini aramış. Onun arabasına binip ayrıldı. İlhan, 'Sudenaz benim orada, o benim nişanlım. Biz evleneceğiz, peşimizi bırak' dedi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlhan Kütükçü Kimdir?

İlhan Kütükçü'nün, Sudenaz Kalabaş'tan yaşça büyük olduğu belirtiliyor. Kütükçü’nün Sudenaz ile olan ilişkisi ve durumu hakkında daha fazla bilgi almak için ailesinin ve yetkililerin açıklamaları beklenmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da araç su kanalına çarpıp takla attı

Adana'da araç su kanalına çarpıp takla attı