Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Eray Yazgan kimdir? Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan kimdir?

Eray Yazgan kimdir? Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan kimdir?

Eray Yazgan, İstanbul doğumlu başarılı bir iş insanıdır. Açıkhava reklamcılığı alanında Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biridir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eray Yazgan kimdir? Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

20 Kasım 1975 İstanbul doğumlu olan Eray Yazgan, eğitim hayatına Galatasaray Lisesi'nde başlamış ve buradan 126. devre mezunu olarak ayrılmıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. İktisat bölümü mezunu olan Yazgan, eğitimine paralel olarak iş hayatına da erken yaşta atılmıştır.

Turizmden Reklamcılığa Uzanan Kariyer

Lise yıllarında turizm sektöründe yarı zamanlı olarak çalışmaya başlayan Yazgan, bu alandaki deneyimini genişleterek açıkhava reklamcılığına yönelmiştir. 2000 yılında Kamera Reklam'da başladığı açıkhava reklam satış ve pazarlama kariyeri, onu bu alanda uzman bir isim haline getirmiştir.

Liderlik Yolunda Adım Adım

Yazgan, reklamcılık kariyerine News Outdoor'da yönetici olarak devam etmiş ve 2007-2011 yılları arasında Türkiye'nin öncü açıkhava reklam şirketi olan Ströer Kentvizyon'da Satış ve Operasyon Direktörlüğü görevini üstlenmiştir. Bu dönemde sektördeki yenilikçi yaklaşımları ve başarılı yönetim stratejileriyle adından sıkça söz ettirmiştir.

Günümüzdeki Rolü ve Başarıları

Eray Yazgan, günümüzde SAS Tanıtım ve Medya Hizmetleri A.Ş. ve Punica Medya ve Sportif Hizmetler AŞ'nin kurucusu ve sahibi olarak profesyonel hayatına devam etmektedir. Açıkhava reklamcılığı ve medya hizmetleri konusundaki tecrübesiyle sektörde öncü isimlerden biri olmaya devam etmektedir.

Eray Yazgan'ın Dil Yetkinliği

Fransızca dilini iyi derecede bilen Yazgan, uluslararası projelerde de aktif olarak yer almakta ve çok yönlü iş insanı kimliğiyle tanınmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da kontrolden çıkan araçlar sulama kanalına uçtu

Adana'da kontrolden çıkan araçlar sulama kanalına uçtu