Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Emekliler İçin Kredi Müjdesi! 20 Eylül'e Kadar Başvurabilirsiniz!

Emekliler İçin Kredi Müjdesi! 20 Eylül'e Kadar Başvurabilirsiniz!

SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklilerine, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank’tan emekliler için kredi fırsatı sunuldu! 20 Eylül tarihine kadar başvurabilirsiniz!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emekliler İçin Kredi Müjdesi! 20 Eylül'e Kadar Başvurabilirsiniz!
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye'de emekliler için kredi kampanyası başladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekli maaşı alan kişilere 30.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. 20 Eylül tarihine kadar başvuru yaparak bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Başvuru Şartları ve Detayları

Emekli maaşı Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank'tan alan emekliler, düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile kredi alabilecekler. SSK, BAĞ-KUR ve 4C ayrımı gözetilmeksizin, emekliler bu kampanyadan faydalanabilir. Başvurular, bankaların mobil uygulamaları veya internet bankacılığı üzerinden birkaç dakika içinde tamamlanabilir. Kredi vadesi ise 36 ay olarak belirlenmiştir.

Kolay Başvuru Süreci

Yeni kampanya kapsamında, emekliler hızlı ve pratik bir başvuru süreci yaşayacaklar. Online başvurular sayesinde, bankaya gitmeye gerek kalmadan 30.000 TL kredi almak mümkün. Ayrıca, kredinizi 3 aya kadar erteleyebilme seçeneğiniz de bulunuyor.

Emeklilere Ekstra Promosyon Fırsatı

20 Eylül’e kadar başvuru yapan emekliler, kredi almanın yanı sıra 12.000 TL’ye kadar promosyon ücreti de kazanacaklar. Promosyondan yararlanmak için emekli maaşınızı Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank’a taşımanız yeterli olacak.

Daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank’ın resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersinli kadınların ürünleri Antalya Yörük Türkmen Festivali'nde

Mersinli kadınların ürünleri Antalya Yörük Türkmen Festivali'nde