Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel Cübbeli Ahmet, Yusuf Ziya Gümüşel'e Destek Verdi!

Cübbeli Ahmet, Yusuf Ziya Gümüşel'e Destek Verdi!

'Cübbeli Ahmet,' 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasında hapis cezasına çarptırılan Yusuf Ziya Gümüşel'e destek verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cübbeli Ahmet, Yusuf Ziya Gümüşel'e Destek Verdi!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 6 yaşındaki bir çocuğun evlendirilmesi olayında 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Hiranur Vakfı yöneticisi Yusuf Ziya Gümüşel'e sahip çıktı. Gümüşel, bu cezaya, kızları H.K.G.'yi 29 yaşındaki Kadir İstekli'nin "dini nikah" adı altında cinsel istismarına maruz bırakmaları nedeniyle mahkum edilmiştir.

Mahkeme Kararı

Mahkeme, Yusuf Ziya Gümüşel'e 18 yıl 9 ay hapis cezası verirken, Kadir İstekli'ye nitelikli cinsel istismar suçundan 21 yıl, zincirleme cinsel saldırı suçundan ise 15 yıl olmak üzere toplamda 36 yıl hapis cezası vermiştir.

Cübbeli Ahmet’in Açıklamaları

Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gümüşel’e sahip çıkarak onun suçsuz olduğuna inandığını ifade etti. Ünlü, "Birçok kripto fetöcü ve terörist, vatan haini ve sabıkalı serbestçe dışarıda dolaşırken, bir iftiraya kurban giden Yusuf Hocaefendi'ye revâ görülen bu muamele, korkarım üzerimize büyük bir musibetin çökmesine sebep olacaktır" dedi.

Gümüşel'in sağlık durumunun kötüleştiğini, 50 kiloya düştüğünü ve bayıldığı için yaralandığını belirten Ünlü, "18 sene 9 ay cezanın verilmesi, İslam'a ve Kur'an şeriatına muhalif bir yaptırımdır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'nın Kozan İlçesinde Trafik Kazası: 4 Yaralı!

Adana'nın Kozan İlçesinde Trafik Kazası: 4 Yaralı!