Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Cihat Dağdeviren kimdir? Nereli?

Cihat DaÄŸdeviren kimdir? Nereli?

2 Dakika
OKUNMA SÃœRESÄ°
Cihat DaÄŸdeviren kimdir? Nereli?
KAYNAK: Haber Merkezi

Adıyaman Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavisinin sürdürülebilmesi için Emniyet Genel Müdürlüğü emrine İstanbul Polis Başmüfettişliği'ne atandı.

Cihat DaÄŸdeviren kimdir? Nereli? 

Cihat Dağdeviren, Elazığ doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamlamış, ardından Polis Akademisi’ni başarıyla bitirerek emniyet teşkilatına katılmıştır. Türkiye'nin birçok bölgesinde çeşitli görevlerde bulunan Dağdeviren, ilçelerde emniyet müdürlüğü yapmıştır.

İstanbul’daki görevleri

Dağdeviren, İstanbul’da İl Emniyet Müdür Yardımcılığı yapmış, ayrıca Bakırköy ilçesinde emniyet müdürü olarak görev almıştır. 2 Ağustos 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne atanmıştır.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Cihat Dağdeviren, 16 Ağustos 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine verilerek İstanbul Polis Başmüfettişi olarak atanmıştır. Bu atama, Dağdeviren’in sağlık sorunlarının tedavisinin sürdürülebilmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Cihat DaÄŸdeviren evli mi? 

İyi derecede İngilizce bilen Cihat Dağdeviren, evli ve 2 çocuk babasıdır.

15 Temmuz Kahramanlığı 

Cihat Dağdeviren, 15 Temmuz 2016'da Esenler İlçe Emniyet Müdürü görevindeyken Kurmay Albay Sadık Cebeci'nin tehdidine rağmen direniş sergiledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prof. Dr. Özlenen Özkan Akdeniz Üniversitesi'ne Yeniden Rektör Olarak Atandı

Prof. Dr. Özlenen Özkan Akdeniz Üniversitesi'ne Yeniden Rektör Olarak Atandı