Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Ceyhun Kazancı Kimdir? Ceyhun Kazancı Hangi Görevlerde Bulunmuştur? Ceyhun Kazancı Hangi Takımlı?

Ceyhun Kazancı Kimdir? Ceyhun Kazancı Hangi Görevlerde Bulunmuştur? Ceyhun Kazancı Hangi Takımlı?

A Milli Futbol Takım Sorumlusu olarak atanan Ceyhun Kazancı kimdir? Ceyhun Kazancı hangi görevlerde bulunmuştur? Ceyhun Kazancı Hangi Takımlı? sorularının cevapları haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ceyhun Kazancı Kimdir? Ceyhun Kazancı Hangi Görevlerde Bulunmuştur? Ceyhun Kazancı Hangi Takımlı?
KAYNAK: Haber Merkezi

Ceyhun Kazancı, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini İstanbul'da tamamladıktan sonra, 1998 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. Ardından, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde eğitim gördü.

Ceyhun Kazancı Hangi Görevlerde Bulundu?

Eğitim hayatının ardından iş dünyasına adım atan Kazancı, ArcelorMittal, International Stadia Group, Procas Sportif Danışmanlık, IMG Doğuş, Asset Sportif, E-Kent ve Passolig gibi önemli şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Ceyhun Kazancı Hangi Takımlı?

Ceyhun Kazancı, futbol dünyasında adını duyurmayı başaran önemli isimlerden biridir. Çaykur Rizespor'da Genel Sekreterlik görevini yürütmüş, ardından Beşiktaş JK'de Sportif Direktörlük görevine atanmıştır. Ceyhun Kazancı'nın hangi takımlı olduğu bilinmemektedir.

Ceyhun Kazancı'nın Milli Takım Töreni

22 Temmuz 2024 tarihinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerini İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kazanmasının ardından, Ceyhun Kazancı A Milli Futbol Takım Sorumlusu olarak atanmıştır. Bu görevle birlikte Kazancı, Türk futbolunun yönetiminde önemli bir rol üstlenmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da havuza düşen bebek boğuldu

Bodrum'da havuza düşen bebek boğuldu