Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Genel Cengiz Han Filmi Nereden İzlenir? Oyuncuları Kimler?

Cengiz Han Filmi Nereden İzlenir? Oyuncuları Kimler?

Bu akşam Kanal D'de yayınlanacak "Cengiz Han" filmi, izleyicilere tarihi bir yolculuk vaat ediyor. Tadanobu Asano, Khulan Chuluun, Honglei Sun ve Amadu Mamadakov'un rol aldığı film, Cengiz Han'ın gençliğini ve imparatorluk kurma serüvenini anlatıyor. Peki, bu etkileyici yapımı nereden izleyebilirsiniz? İşte detaylar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cengiz Han Filmi Nereden İzlenir? Oyuncuları Kimler?
KAYNAK: Haber Merkezi

"Mongol" adıyla bilinen Cengiz Han filmi, Rusya, Almanya ve Kazakistan ortak yapımıdır. Filmin çekimleri, Çin Halk Cumhuriyeti'nin İç Moğolistan bölgesinde ve Kazakistan'da yapılmıştır. Çekimler, Eylül 2005'te başlamış ve Kasım 2006'da tamamlanmıştır. Bu tarihi yapım, hem coğrafi olarak hem de kültürel olarak geniş bir alanı kapsayarak izleyicilere dönemin atmosferini başarılı bir şekilde yansıtmaktadır.

Cengiz Han Filmi Konusu Nedir?

"Mongol", Cengiz Han'ın genç yaşlarındaki yaşamını ve Moğol İmparatorluğu'nu nasıl kurduğunu anlatan bir destandır. Film, Timuçin'in (sonradan Cengiz Han olarak bilinen) esaretten kurtuluşunu ve geniş Moğol bozkırlarında imparatorluk kurma yolundaki mücadelesini konu alıyor. Esugei Kağan, dokuz yaşındaki oğlu Timuçin ile Merkit boyuna bir gelin seçmeye giderken, Timuçin'in seçimleri sonucunda Merkitlerle yapılacak barış engellenir. Yolda Esugei'nin ölmesiyle Timuçin kabile başkanı olur ve Targutai'nin onu öldürme planlarıyla karşılaşır. Moğol halkının yasaları gereği, bir çocuk öldürülemez, bu yüzden Targutai Timuçin’i esir alır ve büyüyene kadar bekler.

Cengiz Han Filmi Oyuncu Kadrosu

Tadanobu Asano
Khulan Chuluun
Honglei Sun
Amadu Mamadakov
Bu ünlü isimler, filmi izleyiciler için daha da çekici hale getiriyor ve karakterlerin derinliklerini başarılı bir şekilde yansıtıyor.

Cengiz Han Filmi Nereden İzlenir?

Başrollerinde Tadanobu Asano, Khulan Chuluun, Honglei Sun ve Amadu Mamadakov'un olduğu "Cengiz Han" filmi, 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Bu tarihi yapımı izlemek isteyenler için, film televizyon ekranlarında izlenebilir olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce Merkez'de icradan satılık 1.966 m² arsa

Düzce Merkez'de icradan satılık 1.966 m² arsa