Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Siyaset İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı

İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'de gerçekleştirdiği açılış mitinginde iktidarın vaatlerini yerine getirmemesine dikkat çekti.

İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 1
/ 15
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'de gerçekleştirdiği açılış mitinginde, iktidarın vaatlerini yerine getirmemesine dikkat çekti. Genel seçimler öncesinde yapılan taahhütlerin hatırlatılmasını isteyen İmamoğlu, 'Hani gençlerin başarısı dikkate alınacaktı? 10 ay geçti, kaldırın şu mülakatı.' diyerek çağrıda bulundu. Gazetecilerin bu konuda sesini çıkarmadığını belirten İmamoğlu, halkın adalet arayışına vurgu yaptı. İmamoğlu'nun konuşmasında vurguladığı noktalardan biri de, iktidarın vaat ettiği projelerin hayata geçirilmemesiydi.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 2
/ 15
İmamoğlu, Kabataş ve Salacak'tan sonra Maltepe'de üçüncü açılış törenini gerçekleştirdi.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 3
/ 15
Maltepe Cumhuriyet Meydanı ve Maltepe Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren İmamoğlu, bölgeye yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 4
/ 15
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve CHP Maltepe Belediye Başkan adayı Esin Köymen ile birlikte ilçe turu atan İmamoğlu, vatandaşların taleplerini dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 5
/ 15
İmamoğlu, konuşmasında vatandaşların taleplerine de değindi. Emeklilerin ekonomik sıkıntılarına vurgu yapan İmamoğlu, hükümetin vaatlerini yerine getirmediğini belirtti. Ayrıca, İstanbul'a yapılan mega projelerin hayata geçirilmemesi konusunda da eleştirilerde bulundu.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 6
/ 15
İmamoğlu'nun konuşmasında, polislerin sosyal hakları ve emeklilerin yaşam standartlarına ilişkin vaatlerin de hayata geçirilmediği dile getirildi.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 7
/ 15
İmamoğlu'nun konuşması, halkın beklentileri ile iktidarın vaatleri arasındaki uçurumu vurguladı. İmamoğlu, 'Siz ona gereken dersi vereceksiniz. Biz adalet ve kardeşlik için koşuyoruz. Koşmaya devam edeceğiz.' diyerek, halkın desteğini talep etti. İmamoğlu'nun çağrısı, vatandaşların yöneticilere karşı beklentilerini dile getirmesi için bir fırsat olarak nitelendirildi.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 8
/ 15
İmamoğlu'nun açıklamaları, halk arasında geniş yankı uyandırdı. Vatandaşlar, İmamoğlu'nun vaatlerin yerine getirilmemesine ilişkin eleştirilerine destek verdi. Özellikle emeklilerin ve polislerin yaşadığı ekonomik sıkıntıların giderilmesi konusundaki talepler, mitingde sıkça dile getirildi. İmamoğlu'nun çağrısı, halkın yöneticilere karşı duyduğu memnuniyetsizliği bir kez daha ortaya koydu.
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 9
/ 15
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 10
/ 15
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 11
/ 15
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 12
/ 15
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 13
/ 15
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 14
/ 15
İmamoğlu: 10 ay geçti kaldırın şu mülakatı 15
/ 15
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siirtli mucitten yapay zeka destekli robot asker! Karşınızda XT

Siirtli mucitten yapay zeka destekli robot asker! Karşınızda XT