Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Kültür Sanat Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz?

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz?

Bu hafta vizyona girecek filmler, geniş bir yelpazede izleyicilere heyecan verici ve duygusal hikayeler sunuyor. İşte o filmler...

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 1
/ 8
Hatıran Yeter Adem ile Zehra, kaçarak evlenmek zorunda kalan bir çiftir. Baha adını verdikleri bir oğulları, henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı sonucu işitme yetisini kaybeder. Çocukluğu yaşıtlarına göre oldukça zorlu geçen ve yalnız kalan Baha'nın hayatı kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 2
/ 8
Madame Web Hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden kurtumaya çalışan, ileride farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadının hikayesini konu eden Madame Web, izleyicileri heyecanlandırmaya hazırlanıyor.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 3
/ 8
Zaferin Rengi Zaferin Rengi, 1919 yılında İstanbul'u işgal eden düşman kuvvetlerine karşı örgütlenen insanların Anadolu'da başlattıkları direnişi, Cumhuriyet tarihinin en önemli spor başarılarından olan General Harington Kupası efsanesinin etrafında anlatıyor.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 4
/ 8
Kral Şakir: Devler Uyandı Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirir. Şakir ve ailesi, şirketin yaptığı ürünlerin hayranıdır. Yıllar önce teknoloji şirketinin sahibi olan Harun, Şakir'in babaannesi Seniha'nın düzenlediği keşif gezilerinde tarihler öncesine ait bir taş keşfeder.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 5
/ 8
C Takımı 30 yıldır arkadaş olan altı kişinin yaşadığı maceraları konu eden C Takımı, izleyicilere dostluğun ve dayanışmanın önemini hatırlatıyor.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 6
/ 8
Pigment Ragıp, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan genç bir adamdır. Büyük bir ressam olan Feridun tarafından sanat vaadiyle kandırılan Ragıp, Fransa’da insan ticareti yapma işine bulaşır. Yıllar sonra bu işten kendisini kurtaran Ragıp, asıl mesleği olan ressamlığı yapmak adına bir atölye açmayı planlar ve bu amaçla 25 yıl önce ayrıldığı Türkiye'ye geri döner.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 7
/ 8
Dört Kız Kardeş Bir ailenin dört kızının ikisinin evi terk etmesinin ardından yaşananları konu eden Dört Kız Kardeş, aile bağlarının gücünü ve değişen ilişkileri anlatıyor.
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler! Hangi Filmleri İzlemeliyiz? 8
/ 8
Bob Marley: One Love Sevgi ve birlik mesajlarıyla nesillere ilham olan Bob Marley'in hayat hikayesini ve müziğini konu eden One Love, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

KAYNAK:HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım Müzesi! Tarımsal Miras Gelecek Nesillere Aktarılıyor

Tarım Müzesi! Tarımsal Miras Gelecek Nesillere Aktarılıyor