Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Hatay Hatay Antakya'daki ağır hasarlı dev AVM blok blok yıkılıyor!

Hatay Antakya'daki ağır hasarlı dev AVM blok blok yıkılıyor!

Hatay'ın Antakya ilçesinde depremlerde ağır hasar alan devasa alışveriş merkezinin yıkımına başlandı.

Hatay Antakya'daki ağır hasarlı dev AVM blok blok yıkılıyor! 1
/ 5
Hatay'ın Antakya ilçesinde 2013 yılında 150 milyon dolar maliyetle inşa edilen ve Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ağır hasar alan Haraparası Mahallesi'ndeki alışveriş merkezinin yıkımına başlandı.
Hatay Antakya'daki ağır hasarlı dev AVM blok blok yıkılıyor! 2
/ 5
Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından ağır hasar gören alışveriş merkezinin enkazının büyük bir bölümü kaldırıldıktan sonra, şimdi de yıkım süreci başlatıldı. Antakya'da vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan ve 2013 yılında hizmete giren bu devasa alışveriş merkezi blok blok yıkılacak.
Hatay Antakya'daki ağır hasarlı dev AVM blok blok yıkılıyor! 3
/ 5
Yıkım süreciyle ilgili olarak birkaç kişi duygusal ifadelerde bulundu. Yıkılan alışveriş merkezinin geçtiğimiz yıl başında oldukça canlı ve aktif olduğuna dikkat çeken Efe Arıkoğlu, 'Buranın yıkıldığını gördüğümde içim kötü oldu. Tüm dostluklarımız, hatıralarımız ve arkadaşlıklarımız buradaydı. Şehrimiz küçük olduğu için burası önemli bir sosyal alanımızdı. Burası gidince içim burkuldu, tüylerim diken diken oldu. Yılbaşında sürekli bir tane ağaç olurdu, süslenirdi ve buralar cıvıl cıvıl olurdu. Şu an hiçbir şey yok' dedi.
Hatay Antakya'daki ağır hasarlı dev AVM blok blok yıkılıyor! 4
/ 5
Alışveriş merkezini sadece alışveriş için değil, aynı zamanda sosyalleşmek amacıyla kullanan Esen Doksöz, 'Alışveriş merkezimiz bütün gençlerin takıldığı yerdi. Herkesin merkeziydi, yıkılıyor. Çok acı bir şey, özellikle izlemeye geldik. Bu anı görmek çok kötü. Buraya hem alışverişe hem de oturmaya geliyorduk. Antakya’nın yarısı bu alışveriş merkeziydi' ifadelerini kullandı.
Hatay Antakya'daki ağır hasarlı dev AVM blok blok yıkılıyor! 5
/ 5
Antakya'da tarihi bir iz bırakan ve birçok kişinin sosyalleştiği alışveriş merkezinin yıkımı, şehirde duygu dolu anlara neden oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçme suyu hattı patladı, Bodrum sokaklarını su bastı

İçme suyu hattı patladı, Bodrum sokaklarını su bastı