Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Güncel Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı

Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı

Adliyeye giderken aracını gelin arabası gibi süsleten genç kadın, 10 yıllık evliliğini sonlandırırken sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı 1
/ 6
Sıra dışı boşanma olaylarına bir yenisi eklendi. Bursa'da 10 yıllık evliliğini sonlandıran 29 yaşındaki Gülşah A., boşanmasını eğlenceli bir şekilde kutladı.
Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı 2
/ 6
Aracını gelin arabası gibi süsleyerek şehirde tur atan genç kadın, aracının arkasına "Boşanıyoruz", "10. sezon büyük final", "mutlu son :)" yazarak dikkatleri üzerine çekti. Gülşah A.'nın hareketi hem şaşırttı hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı 3
/ 6
Gülşah A.'nın aracıyla attığı tur bazı kişileri hayrete düşürürken, diğerleri ise konvoy oluşturarak destek verdi. İnsanlar arasında konuşulan konu haline gelen bu olay, sosyal medyada da hızla yayıldı. Gülşah A., konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sadece eğlenmek amacıyla yaptım ama sosyal medyada hayli ilgi gördü. Bana destek mesajları yağdı." şeklinde konuştu.
Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı 4
/ 6
Boşanma kararı alan Gülşah A., olayın ardından sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlara da tepki gösterdi. Özellikle görümcelerine yönelik eleştirilere karşı çıkan genç kadın, "Hani Barbi bebeğinizi almıştınız. Ben size 2 çocuk verdim. İnsanları anlamak çok zor." diyerek görümcelerine karşı duruşunu sergiledi.
Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı 5
/ 6
Gülşah A.'nın boşanma sürecindeki ilginç şovu, sosyal medyada hızla paylaşılarak büyük ilgi gördü. Bu olayın ardından Gülşah A., sosyal medya üzerinden gelen destek mesajlarıyla moral bulduğunu belirtti. Boşanma davası mahkeme tarafından ileri bir tarihe ertelenirken, Gülşah A.'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar merakla takip ediliyor.
Düğüne gider gibi boşanmaya gitmişti! O anları anlattı 6
/ 6
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dağılcak'ta görsel şölen! Doğa tutkunları akın ediyor

Dağılcak'ta görsel şölen! Doğa tutkunları akın ediyor