Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Antalya MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk

MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Mali Genel Kurulu'na katılan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat iş dünyası ve Oda üyelerinin sorunlarını Ankara'ya taşıdıklarını söyledi.

MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk 1
/ 6
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurulu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (ETÜ) gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör de katıldı.
MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk 2
/ 6
Toplantıda bir dizi komisyon sunuşları gerçekleştirildi. Bunlar arasında Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu ve Basın ve Yayın Komisyonu yer aldı.
MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk 3
/ 6
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, genel kurul ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Manavgat iş dünyasının ve üyelerin talep ve sorunlarını dile getirdi. Güngör, 'Çok güzel bir genel kurul geçirdik. Genel Kurulumuzda iş dünyasının ve üyelerimizin yaşadığı sorunları dile getirdik'dedi.
MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk 4
/ 6
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun her zaman ve her konuda kendilerine büyük destek olduğunu belirten Başkan Güngör, aynı heyecan ve ruhla üyelerin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceklerini ifade etti.
MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk 5
/ 6
Genel Kurula; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Konsey Başkanları, TOBB Delegeleri, Oda ve Borsa Başkanları, MATSO Meclis Başkanı Sedat Öz, TOBB MATSO Delegeleri Bülent Sarı, Nihat Vural, Mehmet Yıldız, Mehmet Cen ve Genel Sekreter Halil İbrahim Altıparmak ile birlikte katıldı.
MATSO Başkanı Güngör: Manavgat iş dünyasının sesini Ankara'da duyurduk 6
/ 6
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Japonya'ya 3-2 yenildi

Türkiye Japonya'ya 3-2 yenildi