Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Antalya Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı!

Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen hortum felaketinde evler, iş yerleri ve araçlar zarar gördü, çok sayıda kişi yaralandı.

Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 1
/ 10
Antalya'nın Kumluca ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış sonrası oluşan hortumda çok sayıda kişi yaralandı, ev, iş yeri, araç ve seralar zarar gördü.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 2
/ 10
Saat 17.50’de meydana gelen hortum, Temel Eğitim, Merkez, Eski Cami, Yeni Mahalle, Göksu ve Toptaş mahalleleri başta olmak üzere ilçenin pek çok noktasında tahribata sebep oldu.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 3
/ 10
Hortum, ev ve iş yerlerinin çatılarını uçurdu, araçları devirdi, seraları yıktı. Belediye Hizmet Binası da hortumda zarar gördü.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 4
/ 10
Yaşanan olumsuzluklar üzerine belediye ekipleri, zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 5
/ 10
Başkan Köleoğlu, hortum felaketini, Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen proje tanıtım programı sırasında öğrendi.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 6
/ 10
Toplantıyı hemen bitirip hortumdan zarar gören bölgelere ekiplerle birlikte müdahale etmek için harekete geçti.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 7
/ 10
"Üzgünüz, yine Kumluca’mız bir doğal afetle hortumla karşı karşıya. Akdeniz’den çıkan hortum Kumluca merkeze geldi. Belediye binamızın yanındayız. Araçların üzerine çatılar düştü.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 8
/ 10
Merkez Mahallemizden Belediyemizden, Temel Eğitim Mahallemizden kadememize kadar ilerleyen bir hortumla karşı karşıyayız.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 9
/ 10
​​​​​​​ Hortumun mesafesi çok uzun, yaralılarımız var, maddi hasarlarımız var. Tüm zararların tespiti yapılıyor. Sağlık ekiplerimiz ve belediyemizin Fen İşleri birimi ihtiyaç olan bölgelere sevk halinde. Son durum, bir can kaybının olmadığı ama yaralıların olduğu yönünde.
Antalya Kumluca Felaketi Yaşadı! 10
/ 10
Devletimizin bütün kurumlarıyla iletişime geçip hasar tespitlerimizi gerçekleştireceğiz. Can kaybının olmaması için dua ediyoruz. Tüm Kumluca’mıza geçmiş olsun. Ekiplerimiz teyakkuz halinde bekliyor."

Kaynak:ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Tohum Takas Şenliği coşkusu

Bodrum'da Tohum Takas Şenliği coşkusu