Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Serik'te icradan satılık 3+1 daire

Antalya Serik'te icradan satılık 3+1 daire

Antalya Serik'te icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Serik'te icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Antalya Serik'te 3+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/1928 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İl, Serik İlçe, YENİ Mahalle/Köy, 445 Ada, 7 Parsel, Antalya İli, Serik İlçesi, Yeni Mahallesi sınırları içerisinde, 4197 Sokak cepheli 445 ada 7 parselde yer alan Arsa vasıflı ana taşınmaz ve üzerinde yer alan, 12 dış kapı nolu İrem Apt. Mesken nitelikli taşınmazdır. Çevrede yapılaşma sürecinin devam ettiği yerleşim alanlarındandır. Bölgede çok sayıda boş parsel bulunmaktadır. Konum itibari ile ilgili belediyenin her türlü alt yapı ve hizmetlerinden faydalanır durumdadır.
445 ada 7 parsel; 354,00 m2 ölçümlü arsa vasıflı ana taşınmaz üzerinde, betonarme karkas yapı tarzında, ayrık nizamda, inşa edilmiş olup projesi olmadığı ancak yapı kayıt belgesi bulunduğu bilgisi belediye arşivlerinde tespit edilmiştir. Binada mahallinde giriş katta bina girişi ve 1 adet mesken, diğer normal katlarda 1' er adet mesken olmak üzere toplam 4 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Binanın dış cephesi normal sıva üzeriboyalı, sahanlık ve merdiven zeminleri mermer kaplamadır. Bina giriş kapısı camlı demir doğramadır. Asansör bulunmayan, doğalgaz tesisatlı veaçık otopark düzenlemeli bina orta bakımlı olup malzeme işçilik kalitesi orta düzeydedir.
Ana yapı ile ilgili olarak Serik Belediyesi imar arşivinde 17.03.1993 tarih, 09/429 sayılı Yeni Yapı Ruhsatı, 04.01.1995 tarih, 53/1504 sayılı Zemin Kat için Yapı Kullanma İzin Belgesi incelenmiştir.
Ana yapı: Mahallinde 4 katlı, dört cepheli mesken nitelikli taşınmazın kullanım alanı yapı kayıt belgeleri ve yapı kullanma izin belgesine göre balkon dahil toplam brüt 491 m2, net 427 m2?dir., Taşınmaz mahallinde giriş itibariyle her kat, antre hol ile bağlantılı 3 oda, 1 salon, mutfak, banyo, tuvalet ve 3 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Taşınmazın giriş ahşap kapı ve iç kapıları ahşap kapı, dış doğramaları pvc doğramadır. Islak zeminleri seramik, oda-salon zeminleri laminant parke kaplama, duvar-tavan normal sıva üzeri boyalıdır. Tavan kartonpiyer uygulamalıdır. Mutfak dolabı mdf, tezgahı granit, banyo-wc vitrifiyeleri tamdır. Orta bakımlı olan taşınmazın mahalline kullanımında olduğu görülmüştür. Malzeme işçilik kalitesi orta düzeydedir.
Antalya İli, Serik İlçesi, Yeni Mahallesi, 445 ada 7 Parsel sayılı 354,00 m2 yüz ölçümlü Arsa vasıflı ana taşınmaz ve üzerinde bulunan yapı dahil değeri 6.971.850,00.-TL olarak takdir edilmiştir.
Adresi : Antalya İli, Serik İlçesi, Yeni Mahallesi Sınırları İçerisinde, 4197 Sokak Cepheli 445 Ada 7 Parsel Serik / ANTALYA
Yüzölçümü : 354,00 m2
İmar Durumu :Yok
Kıymeti : 6.971.850,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler:-

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
9 Yıldır bitirilmeyen Gülcemal için bu kez söz verildi

9 Yıldır bitirilmeyen Gülcemal için bu kez söz verildi