Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Vergisiz telefon ve bilgisayarlarda detaylar netleşti!

Vergisiz telefon ve bilgisayarlarda detaylar netleşti!

Üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz telefon ve bilgisayar projesindeki güncel detayları keşfedin! Hepsiburada, özel avantajlar ve taksit imkanları sunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vergisiz telefon ve bilgisayarlarda detaylar netleşti!
MUHABİR: Kamer Durdu

 

E-Ticaret Sitelerinden Özel Fırsatlar

Cumhurbaşkanlığı kararı ile 1 Kasım 2023 tarihinden itibaren üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışının düzenlenmesinin ardından, e-ticaret siteleri öğrencilere özel avantajları duyurdu.

Hepsiburada’nın Özel Limiti ile Taksit İmkanı

9 bin 500 TL'ye kadar vergisiz mobil telefon ve bilgisayarlardan yararlanmak isteyen öğrenciler, Hepsiburada’nın sunduğu özel limitle avantajlı taksit fırsatından da yararlanabilecekler.

Hepsiburada'dan Açıklama

Hepsiburada Ticari Operasyonlar Başkanı Ender Özgün, öğrencilere sağlanan vergisiz cep telefonu ve bilgisayar fırsatının gençlerin teknolojiye daha kolay ve uygun fiyatlarla ulaşmaları adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Özgün, "E-ticaretin milli takımı Hepsiburada olarak, bu projenin bir parçası olmaktan ve genç nesillerin geleceğe daha iyi hazırlanmaları için teknolojik gelişmelere daha rahat ulaşmalarına destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Koşullar ve Avantajlar

Yükseköğretim öğrencilerine verilen teknolojik cihaz ve internet desteğinden faydalanabilmek için, satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yükseköğretim öğrencileri gerekli şartları sağlamalı. Açıköğretim öğrencileri bu avantajdan yararlanamazken, her öğrenciye bir kez sağlanacak teknolojik cihaz ve bir yıllık internet desteği kapsamında nihai fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan mobil telefon, tablet ve bilgisayar cihazlarından faydalanılabiliyor. İkinci el cihazlar destek kapsamı dışında tutulurken, her öğrencinin bir defa kullanabileceği cihaz destek tutarı toplamı 5 bin 500 TL olarak belirlendi.

Hepsiburada'dan Alışveriş Avantajları

Hepsiburada Limiti ile kart limitine takılmadan bankasız, taksitle ödeme imkanlarından ve Türkiye'nin 81 iline ertesi gün güvenli teslimat avantajından faydalanabilirsiniz. Ayrıca, mobil cihaz ve bilgisayar alımının yanı sıra öğrencilere adına kayıtlı bir hatla kullanabileceği aylık 10 GB, yıllık ise 120 GB ücretsiz internet hakkı tanınıyor.

Destek Süresi

Edinilen mobil telefon cihazları, destekten yararlanma tarihinden itibaren en az 2 tam yıl süreyle kullanılabilecek.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de FET* Operasyonu: 28 tutuklama

İzmir'de FET* Operasyonu: 28 tutuklama