Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Vekiller plajda çalışacak!

Vekiller plajda çalışacak!

Başta Konyaaltı ve Lara olmak üzere tatil bölgelerinde sahillerin işletmeciler tarafından kapatıldığı yolundaki vatandaş şikayetlerinin artması üzerine milletvekillerine yaz aylarında tebdil-i kıyafetle sahilleri denetleme görevi verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vekiller plajda çalışacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu, sahillerde şezlong, şemsiye gibi hizmetleri gibi hizmetleri gerekçe göstererek halkın denize girmesini engelleyen işletmeleri yerinde tespit etmek üzere milletvekillerinin yaz aylarında plaj denetimi yapmalarını istedi.

 

Milletvekillerinin plaj denetimi Antalya, Aydın, İzmir ve Muğla'da yapılacak. Milletvekili sahilleri işgal eden işletmecilerin önlem almalarını önlemek için plaj denetimini önceden açıklamayacak, heyet izlemini vermemek için plajları birer ikişer kişilik guruplarla yapacak. Vekiller takım elbiselerini çıkararak tebdil-i kıyafetlerle denetim yapacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı Mehmet Daniş, plaj denetimlerinin gönüllü milletvekillerince gerçekleştirileceğini, işgalin belirlenmesi durumunda yapılacak plaj baskınlarına o gün denetime çıkan tüm milletvekillerinin çağrılacağını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Haksız ceza' tepkisi

'Haksız ceza' tepkisi