Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Ünlü ekonomist açıkladı: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye tarihi kesinleşti

Ünlü ekonomist açıkladı: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye tarihi kesinleşti

Erdoğan'ın müjdesiyle, çalışan emeklilere verilecek 5 bin TL ikramiye detayları netleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü ekonomist açıkladı: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye tarihi kesinleşti
KAYNAK: Haber Merkezi

Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, Milliyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarda, Cumhuriyetin 100. yıldönümü kapsamında emeklilere verilen 5 bin TL ikramiyesinin, başlangıçta sadece emekli olanlara yönelik olduğunu, ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere de bu ikramiyenin verileceğini belirtti.

Bayram, bu sevindirici haber sonrasında çalışan emeklilerin paralarının ne zaman yatacağı konusunda yapılan araştırmalara açıklık getirdi. Yeminli Mali Müşavir, ikramiye düzenlemesinin yasal süreç içerisinde torba yasa ile gerçekleşeceğini vurgulayarak, düzenlemenin torba yasa içerisine konulmasının beklendiğini ifade etti. Bayram, "5 bin TL ikramiye, emeklilerin gelecek ay alacakları maaş takvimine yetişecektir." dedi.

Bu açıklamalar, çalışan emekliler arasında oluşan merakı gidermeye yönelik önemli bilgiler sunmaktadır. Emeklilere verilecek olan ikramiye, yasal süreç tamamlandıktan sonra, torba yasa kapsamında düzenlenecek ve emeklilerin maaş takvimine uygun bir şekilde ödenecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Açıkladı! Zeytinyağı Yüz Güldürmüyor

Antalya Açıkladı! Zeytinyağı Yüz Güldürmüyor