Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Tüm emeklilere ek ikramiye! İşte şartlar

Tüm emeklilere ek ikramiye! İşte şartlar

Emeklilerin yüzünü güldürecek müjdeli haber: Her emekliye ek ikramiye müjdesi geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tüm emeklilere ek ikramiye! İşte şartlar
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere yönelik ikramiye açıklamalarının ardından, milyonlarca emekliyi sevindirecek bir gelişme yaşandı. 7500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni bir teklifle, emeklilere 1 maaş ikramiye ödemesi yapılacağı iddia ediliyor. İşte detaylar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 5 Bin TL Tek Seferlik İkramiye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce çalışmayan emeklilere yönelik 5 bin TL tek seferlik ikramiye açıklamıştı. Bu kapsamda işçi, memur, Bağ-Kur ve tarım Bağ-Kur kapsamındaki emekliler toplamda 12.5 milyon kişi tarafından bu ikramiyeden faydalandı.

Ziraat Bankası'ndan Yeni Teklif: 1 Maaş İkramiye
Ziraat Bankası, emeklilere yönelik yeni bir teklifle gündeme geldi. Banka, maaşını 3 yıllığına Ziraat Bankası'na taşıyan emeklilere 1 maaş ikramiye ödemesi yapacağı iddia ediliyor. Bu teklif, bankanın 2023 yılının ilk çeyreğinde çalışanlarına yaptığı 1 maaş ikramiye ödemesinin emekliler için talep edilmesi üzerine ortaya çıktı.

Emekli Promosyon Kampanyası Devam Ediyor
Ziraat Bankası, 7500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara yönelik devam eden promosyon kampanyasıyla da dikkat çekiyor. Banka, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşlara, maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıdıklarında 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapma sözü veriyor. Detaylar şu şekilde:

  • 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
  • 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında,
  • 3 yıllık peşin promosyon ödemesi.

Bankadan promosyon almak isteyen müşteriler, 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruda bulunabilecek. Yeni dönem promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Naci Görür'den 'Malatya' depremi açıklaması

Naci Görür'den 'Malatya' depremi açıklaması