Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi TOKİ 32 ilde 173 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ 32 ilde 173 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, 32 ilde toplam 173 arsayı açık artırmayla satışa çıkaracak. Konut, ticaret, sanayi, sosyal kültürel tesis ve akaryakıt istasyonları gibi çeşitli kategorilerdeki arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunulacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ 32 ilde 173 arsayı satışa çıkarıyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

TOKİ, Türkiye genelinde 32 ilde bulunan toplam 173 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak. Bu arsalar konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları gibi çeşitli kategorilere ayrılmış durumda. Satışlarda yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunulacak.

Hangi İllerde Satış Olacak?

Adana, Ankara, İstanbul, İzmir gibi toplamda 32 ilde yer alan 173 arsa, açık artırma ile satılacak. Muhammen bedeli 6 milyar 652 milyon 259 bin 73 lira olan bu arsalar, farklı büyüklüklerde ve farklı amaçlara hizmet edecek şekilde planlanmış durumda.

İhale 29 Ağustos'ta Gerçekleşecek

İstanbul'da bulunan rekreasyon alanının da dahil olduğu satışlar, 29 Ağustos'ta yapılacak bir açık artırma ile gerçekleşecek. İhale, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Aynı zamanda internet üzerinden de teklif verme imkanı bulunacak.

Yüzde 25 Peşinat, 48 Ay Vade İmkanı

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyon alanları gibi çeşitli niteliklerdeki arsalar için yüzde 25 peşinat ödeyerek 48 ay vade fırsatından yararlanabilecekler. Ankara, Bayburt, Diyarbakır, İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde farklı amaçlarla kullanılmak üzere arsalar alıcılarını bekliyor olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da nem etkili oldu! İşte ilçe ilçe nem oranları

İstanbul'da nem etkili oldu! İşte ilçe ilçe nem oranları