Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Süt Üreticilerinin Çıkmazı Meclis Gündeminde

Süt Üreticilerinin Çıkmazı Meclis Gündeminde

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur ve Türkiye genelinde süt üreticilerinin yaşadığı sıkıntıları meclis gündemine taşıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur ve Türkiye genelinde süt üreticilerinin yaşadığı sıkıntıları meclis gündemine taşıdı

Akbulut, "Burdur’umuzun dört bir yanından süt üreticileri telefon açmakta. Tüccarlar sütü ya almamakta ya da çok düşük fiyat teklif etmekteler. Bu anlamda birçok milletvekilimizin de arandığını düşünüyorum." dedi.

Süt Üreticilerinin Zor Durumu

Akbulut, süt üreticilerinin sütlerini saklama imkanlarının olmadığını vurgulayarak, "Süt üreticileri sütlerini muhakkak ürettiklerinde teslim etmek zorundalar ve birçok üretici bu durumdan şikayetçi. Ya döküyorlar ya da bir şekilde sütün heba olmasına neden oluyorlar." diye konuştu.

Tarım Bakanlığı ve Et ve Süt Kurumu'na Çağrı

Akbulut, fiyat düşüklüğü ve tüccarların sütü almamasının büyük bir sorun olduğunu belirterek, Tarım Bakanlığı ve Et ve Süt Kurumu'na acilen duruma müdahale etmeleri çağrısında bulundu. "Tarım Bakanlığı ve Et ve Süt Kurumu olarak derhal bu duruma el atmalı ve süt üreticilerimizin girdiği bu çıkmazdan çıkarılmalı." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya ve Ukrayna Arasında 190 Esir Asker Değişimi Gerçekleşti

Rusya ve Ukrayna Arasında 190 Esir Asker Değişimi Gerçekleşti