Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi SunExpress'te üst düzey atama gerçekleşti

SunExpress'te üst düzey atama gerçekleşti

SunExpress, deneyimli havacılık profesyoneli Helmut Wölfel'i yeni Ticaret Direktörü olarak atadığını duyurdu. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SunExpress'te üst düzey atama gerçekleşti
KAYNAK: AA

SunExpress, deneyimli havacılık uzmanı Helmut Wölfel’i, 16 Eylül 2024 itibarıyla yeni Ticaret Direktörü olarak atadığını açıkladı. Bu atama ile Wölfel, 8 yıl boyunca şirketin ticari başarısına önemli katkılarda bulunan Peter Glade'den bu görevde bayrağı devralacak.

Helmut Wölfel'in Yeni Görevi ve Vizyonu

Helmut Wölfel, SunExpress’in uçuş ağını genişletme, müşteri deneyimini iyileştirme ve ileri teknolojilerin entegrasyonu ile daha hızlı ve verimli hizmetler sunma hedefleri doğrultusunda çalışacak. Wölfel’in yönetiminde, hava yolunun ticari stratejisi yeniden şekillendirilecek ve şirketin büyüme hedeflerine ulaşması sağlanacak.

Helmut Wölfel

Wölfel’in Havacılık Kariyeri

25 yılı aşkın havacılık deneyimine sahip olan Wölfel, 2021’den bu yana Discover Airlines'ın Ticaret Direktörü olarak görev yapıyordu. Daha önce Lufthansa Grup bünyesinde İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri İç Kontrol Başkanlığı, Kıtalararası Ağ Planlama Başkan Yardımcılığı ve Münih Ticaret Merkezi Başkan Yardımcılığı gibi çeşitli yönetim pozisyonlarında bulunmuştu.

Max Kownatzki’den Açıklamalar

SunExpress Üst Yöneticisi (CEO) Max Kownatzki, Helmut Wölfel’in yeni görevinde SunExpress için önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Kownatzki, “Helmut, tatil hava yolu segmentinde geniş bir ticari deneyime ve başarılarla dolu bir geçmişe sahip. Şirketimizin gelecekteki büyümesini şekillendirmede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz,” dedi.

Kownatzki ayrıca, “Peter Glade’ye ticari liderliği ve iş ortaklarımızla karşılıklı fayda sağlayan başarı hikayeleri için teşekkür ediyorum. Görev süresi boyunca SunExpress, olağanüstü ticari başarılar elde etti ve yenilikçi ticari modeller geliştirdi,” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren Kimdir?

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren Kimdir?