Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Selçuk Geçer yatırım yapanları milyoner yapacak tarihi rekoru açıkladı!

Selçuk Geçer yatırım yapanları milyoner yapacak tarihi rekoru açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, canlı yayında tarihi rekorunu duyurdu, piyasa analizi ve kritik öngörülerini paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selçuk Geçer yatırım yapanları milyoner yapacak tarihi rekoru açıkladı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kripto para piyasasına dair önemli açıklamalarda bulunarak yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu. Geçer, YouTube canlı yayınında Bitcoin ve diğer kripto paralarla ilgili geleceğe dair öngörülerini paylaştı.

Bitcoin ile ilgili olarak Geçer, Spot ETF kararı ve FED'in faiz indirimi gibi önemli faktörlerin piyasayı etkileyebileceğine dikkat çekti. 10 gün içinde Bitcoin'in 50 bin doların üzerine çıkabileceğini belirtirken, alt coinlerde ise riskli hareketlerin yaşanabileceğine vurgu yaptı. Spot ETF nedeniyle geri çekilmelerin görülebileceğini ifade eden Geçer, FED'in faiz indirmemesi durumunda ise hisse senedi piyasasında ciddi çıkışlar beklendiğini dile getirdi. Altın fiyatlarında da ani düşüşler yaşanabileceğine işaret etti.

paraa

Geçer, kripto paralara ilişkin hedeflerini de paylaştı. Avax için bin dolar ve üzeri, Ethereum için 25 bin dolar ve üzeri, Bitcoin için ise 100 bin doların üzeriyle iyi ihtimalle 150 bin doların üzeri hedeflerini belirtti. Uzun vadeli düşünmenin önemine vurgu yaparak, Warren Buffett'in stratejisine atıfta bulundu. Küçük yatırımcılara kaldıraçlı işlemlere girmemelerini ve uzun vadeli yatırım düşünmelerini önerdi.

Geçer, mart ayında faiz indirimi sinyallerinin güçlenmesi ve Spot ETF'nin belirlenmesi durumunda Bitcoin'in 55 bin dolar seviyesinde de alınabileceğini söyledi. Yatırımcılara en azından zarar etmemeleri için yüzde 30 kazanma hedefiyle hareket etmelerini önerdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Yılında da Aksu’da Tapu Sevinci Devam Ediyor

2024 Yılında da Aksu’da Tapu Sevinci Devam Ediyor