Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Selçuk Geçer uyardı: Piyasalarda büyük tufan geliyor!

Selçuk Geçer uyardı: Piyasalarda büyük tufan geliyor!

Ekonomist Selçuk Geçer, tarih vererek piyasalarda "büyük fırtına" uyarısında bulundu. Yatırımcıları, tarihsel verilere dayanarak gelecek belirsizliklere karşı hazırlıklı olmaya çağırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selçuk Geçer uyardı: Piyasalarda büyük tufan geliyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

Selçuk Geçer, seçim sonrası ekonomik görünümü değerlendirdiğinde, yabancı sermayenin girişi için dövizde doğru seviyelere ulaşılacağını öne sürdü.

Yatırımcılara Kritik Uyarı: Piyasalarda Dikkatli Olun!

Borsa İstanbul hisselerindeki düşüşler sonrasında birçok vatandaş hisselerini elden çıkardı. Geçer, yatırımcılara piyasalarda yüksek fiyatlardan alım yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, Amerika Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirimi yapabileceği beklentisini paylaştı.

Altın ve Bitcoin Tavsiyesi: Dikkatli Olunmalı!

Geçer, yeni yılda altın ve Bitcoin alımına karşı çıkarak, altının geri çekilme yaşayabileceğini belirtti. Ayrıca, Bitcoin için Spot ETF'lerinin 10 Ocak'ta beklenmesi gerektiğini vurgulayarak, kararın kripto piyasaları üzerinde etkili olacağına dikkat çekti.

kripto-2

Spot ETF'ler Kararının Kripto Piyasalar Üzerindeki Etkisi

Kripto piyasalarında Spot ETF'lerin onaylanması durumunda yükseliş beklentisi olduğunu ancak olumsuz bir kararın geri çekilmeye neden olabileceğini ifade etti. Kısacası, kripto yatırımcıları için önemli bir dönemeç olan 10 Ocak'taki kararı beklemenin gerekliliğine değindi.

Seçim Sonrası Ekonomik Durum: "Ak Koyun Kara Koyun Belli Olacak"

Geçer, seçimler sonrasında önemli bir ekonomik değişiklik olacağını belirterek, dış ticaret sorunlarının çözülmesi ve yabancı sermayenin Türkiye'ye gelmesi için doğru döviz seviyelerinin görülmesinin önemine vurgu yaptı. "Ak koyun kara koyun belli olacak" ifadesiyle, gelecekteki ekonomik belirsizliklere dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Gençler Ava Giderken Avlanıyordu!

Antalya’da Gençler Ava Giderken Avlanıyordu!