Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Seferihisar-Samos Adası feribot seferleri başladı

Seferihisar-Samos Adası feribot seferleri başladı

İzmir'den Samos'a yapılan feribot seferleri, kapıda vize kolaylığıyla başladı. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seferihisar-Samos Adası feribot seferleri başladı
KAYNAK: İHA

İzmir'in Seferihisar ilçesi ile Yunanistan'ın Samos Adası arasında yapılan feribot seferleri, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Teos Marina'nın iş birliğiyle başlayan sezonun ilk seferinde, yolcular kapıda vize uygulamasından faydalandılar.

Seferihisar Samos Adası Feribot Seferleri Başladı (3) Result

Feribot Seferleri Yoğun İlgiyle Başladı 

Seferihisar ilçesi ile Yunanistan'ın Samos Adası arasında düzenlenen feribot seferleri, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü. Teos Marina'nın ev sahipliği yaptığı sezonun açılış seferinde, vatandaşlar, kapıda vize uygulamasıyla kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirdiler.

Seferihisar Samos Adası Feribot Seferleri Başladı (2) Result

Yetkililerden Açıklamalar

Teos Marina Müdürü Faruk Günlü, kapıda vize uygulamasının yolcu sayısını artıracağını belirterek, "Pandemi döneminde seferler azalmıştı. Bu sene İDO ile iş birliği yaptık ve sezonun ilk seferini gerçekleştirdik. Heyecanlıyız. Kapıda vize imkanıyla birlikte yolcu sayısında artış bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İDO Operasyon Koordinatörü İsmail Demir ise İDO'nun deneyiminden bahsederek, "İDO'nun 37 yıllık tecrübesi var ve artık Ege adalarında hizmet veriyoruz. Kapıda vize uygulamasıyla ilgili ufak tefek aksaklıklar giderilecek. Seferihisar-Samos hattı için biletleme ücreti 45 Euro, gidiş dönüş şeklinde düzenleniyor. Kuşadası-Samos hattı için ise 52 Euro ücret belirlendi. Seferihisar'dan Samos'a olan seyahatimiz yaklaşık bir saat sürüyor" ifadelerini kullandı.

Seferihisar Samos Adası Feribot Seferleri Başladı (4) Result

Yolcular Memnun

Feribot seferlerine katılan yolcular, seyahat süresinin kısalmasından ve kapıda vize uygulamasından memnuniyetlerini dile getirdiler. Yapılan düzenlemelerin seyahatlerini kolaylaştırdığını belirten yolcular, bu hizmetin devamını dilediklerini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzun süreli stres kansere neden olabilir

Uzun süreli stres kansere neden olabilir