Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Resmi Gazete'de Yayımlandı: Tarım ürünlerinde depolama süresi artırıldı: 24 aydan 36 aya!

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Tarım ürünlerinde depolama süresi artırıldı: 24 aydan 36 aya!

Tarım Ürünlerinin Lisanslı Depolama Süresi Uzatıldı! Ticaret Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme ile tarım ürünlerinin lisanslı depolama süresi artırıldı. Detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Resmi Gazete'de Yayımlandı: Tarım ürünlerinde depolama süresi artırıldı: 24 aydan 36 aya!
KAYNAK: Haber Merkezi

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni bir karar, tarım ürünlerine ilişkin lisanslı depoculuk uygulamasında önemli bir değişikliği beraberinde getirdi. Hangi tarım ürünlerini ilgilendiriyor? Lisanslı depolarda azami depolama süresi ne kadar uzatıldı?

Ticaret Bakanlığının Yönetmeliğinde Değişiklik Yayımlandı

Ticaret Bakanlığı, Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Yönetmeliği'nde önemli bir değişiklik yaparak yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Bu düzenleme, tarım ürünlerinin lisanslı depolarda ne kadar süreyle saklanabileceğini belirlemektedir.

Azami Depolama Süresi 24 Aydan 36 Aya Çıkarıldı

Yapılan değişiklikle birlikte, lisanslı depolarda bulunan tarım ürünlerinin azami depolama süresi artırıldı. Daha önce 24 ay olarak belirlenen süre, yeni düzenleme ile birlikte 36 aya çıkarıldı. Bu karar, tarım ürünlerinin depolanma süresinin uzatılmasını sağlayarak sektördeki tedarik zincirine önemli bir katkı sunmayı amaçlıyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi Ürünleri İçin Özel Bir Düzenleme

Yapılan düzenleme kapsamında, Toprak Mahsulleri Ofisi'ne ait ürünler için özel bir düzenleme yapıldı. Bu ürünler için lisanslı depolarda azami depolama süresi, diğer tarım ürünlerinden farklı olarak 36 ay olarak belirlendi. Bu düzenleme ile birlikte, Toprak Mahsulleri Ofisi'ne ait ürünlerin depolanma süresi daha uzun bir zaman dilimine yayılarak daha etkin bir stok yönetimi sağlanması hedeflenmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 Hisse için 1 ay kredi işlem yasağı: Yatırımcılar endişeli!

3 Hisse için 1 ay kredi işlem yasağı: Yatırımcılar endişeli!