Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Protokol Odak'ın açılışında buluştu

Protokol Odak'ın açılışında buluştu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Protokol Odak'ın açılışında buluştu

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak'ın sahibi olduğu kırtasiye firmasının açılış törenine katıldı. Açılışa Antalya Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP Antalya eski Milletvekili Hüsnü Çöllü ile çok sayıda siyasetçi ve iş dünyası katıldı.

 

"BOL KAZANÇLAR"

Vali Altıparmak açılışta iyi dileklerini belirterek, "Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Antalya'ya ayak bastığı günden beri yakın çalışma arkadaşı ve dostu olduğunu ifade ettiği Çetin Osman Budak'a bol kazançlar temennisinde bulunan Dr. Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve diğer davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesti.

 

KOLEKSİYONERLERİN

BULAMAYACAĞI KALEMLER

 

ATSO Başkanı olmasının yanı sıra iş adamı olduğunu da belirten Çetin Osman Budak, mağazada kalem koleksiyoncularının Türkiye'de bulamayacağı kalemlerin bu konseptte yer aldığını belirtti. Antalya'ya ihtiyaç duyulan bir konsepti kazandırdıklarını ifade eden Budak, "Kırtasiye ve hediyelik eşya mağazasında, dünyanın 7 harikası arasında yer alan kalemden, bibloya kadar birebir el yapımı bütün ürünleri bulmak mümkün. Aynı zamanda dünyanın farklı yerlerinden gelen tamamen el işçiliği ile yapılan pahalı sanat eserleri bulunuyor. Mağazanın kısa sürede Antalyalıların uğrak yeri olacağına inanıyorum" dedi.

Açılışın ardından ziyaretçiler mağazayı gezdi. (Haber Merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İkizler Bale büyüledi

İkizler Bale büyüledi