Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Pegasus'tan 1 Euro'ya bilet kampanyası: Tarihler belli oldu!

Pegasus'tan 1 Euro'ya bilet kampanyası: Tarihler belli oldu!

Pegasus Havayolları, tatil planını henüz yapmamış olanlar için sadece 1 Euro'ya uçak bileti fırsatı sunuyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan haftada iki kez gerçekleşecek olan uçuşlarla Edinburgh'a yapılacak seyahatler, sınırlı sayıda bilet için geçerli olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pegasus'tan 1 Euro'ya bilet kampanyası: Tarihler belli oldu!
KAYNAK: AA

Pegasus Havayolları, tatil planlarını henüz yapmamış olanlar için oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Sadece 1 Euro karşılığında uçak bileti fırsatını başlatan şirket, yeni açılan hatlar için bu özel promosyonu kaçırılmayacak bir fırsat olarak sunuyor.

Pegasus'tan Edinburgh'a Yeni Uçuş Rotası

Pegasus Havayolları, İstanbul'un önemli hava limanlarından biri olan Sabiha Gökçen'den, İskoçya'nın tarihi ve kültürel başkenti Edinburgh'a uçuş ağını genişletiyor. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bu yeni rota için özel bir promosyon düzenlendiği ve biletlerin belirli bir süre için satışa sunulacağı bildirildi.

Sınırlı Koltuk Sayısı ile Geçerli

Pegasus Havayolları'nın üst düzey yöneticisi Onur Dedeköylü, Türkiye'nin turizm sektörüne katkı sağlamak amacıyla uluslararası uçuş güzergahlarını genişlettiklerini ifade etti. Dedeköylü, "Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte İstanbul'dan Edinburgh'a yapılacak uçuşlarla iki şehri birleştirmenin heyecanını yaşıyoruz ve bu hizmeti müşterilerimize çok cazip fiyatlarla sunabilmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Pegasus, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan haftada iki kez gerçekleştireceği uçuşlarla ilk defa Edinburgh'a uçuş sağlayacak. Bu yeni rota için ilk uçuş 27 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Kampanya kapsamında sunulan biletler, vergiler hariç 1 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak ve sınırlı sayıda 2.500 koltuk için geçerli olacak.

Edinburgh Uçuşları Detayları

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Edinburgh Havalimanı arasında haftada iki gün, perşembe ve pazar günleri karşılıklı seferler düzenlenecek. Sabiha Gökçen'den kalkışlar saat 11.40'ta yapılacak, Edinburgh'dan dönüşler ise saat 15.30'da gerçekleşecek. Kampanya sonrası biletler, vergiler hariç 49,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan duyurdu: Eğitimde şiddete karşı yasal düzenleme

Erdoğan duyurdu: Eğitimde şiddete karşı yasal düzenleme