Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi O ilde ekmeğe gizli zam yapıldı! İşte gramaj oyunu

O ilde ekmeğe gizli zam yapıldı! İşte gramaj oyunu

Ekmeğe ‘gizli zam’ uygulanarak gramaj düşürüldü, ancak fiyatı değişmedi. Yeni düzenleme ile birlikte işte ekmeğin yeni gramajı...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
O ilde ekmeğe gizli zam yapıldı! İşte gramaj oyunu
KAYNAK: İHA

Uşak'ta, Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (UESOB) ile Fırıncılar ve Unlu Madde İmalatçıları Esnaf Odası, ekmek fiyat tarifesinde değişikliğe gitti. Yeni tarife ile 250 gram ekmek, 200 grama düşürülmesine rağmen, fiyatı 10 TL olarak sabit kaldı. Gizli zam olarak adlandırılan bu uygulama, vatandaşların tepkisine yol açtı.

Vatandaşlar Tepkili

Vatandaşlar, ekmeğe yapılan bu zam ile birlikte günlük harcamalarının daha da artacağını belirtti. Gramajın düşmesi ile daha fazla ekmek almak zorunda kalacaklarını dile getiren vatandaşlar, "Zaten gramajlar düşük, şimdi ise daha da düşürüldü. Günlük 2-3 ekmek fazla almak zorunda kalacağız," şeklinde konuştu.

Daha Önce de Zam Yapılmıştı

Şubat ayında da Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (UESOB) ile Fırıncılar ve Unlu Madde İmalatçıları Esnaf Odası tarafından ekmeğe zam yapılmıştı. O dönemde 230 gram ekmek 8 TL’den satılırken, gramaj artırılarak 250 gram ekmek 10 TL’ye yükseltilmişti. Şimdi ise gramaj düşürülerek 200 gram ekmek aynı fiyattan satılacak.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Bunalıma Giren Kadın Boğaçayı Köprüsü'nden Atladı

Antalya'da Bunalıma Giren Kadın Boğaçayı Köprüsü'nden Atladı